Guhl

Gezond, glanzend en mooi haar met de haarproducten van Guhl. De rijke voeding van Guhl vind je in shampoo, conditioner, haarmaskers en haarverf terug. Ontdek alle Guhl producten en bestel nu online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 63

Guhl

Gezond, glanzend en mooi haar met de haarproducten van Guhl. Ontdek de rijke voeding van Guhl op Plein. Naast Guhl shampoo, conditioner en haarmaskers vind je hier ook Guhl haarverf. Ontdek alle Guhl producten en bestel nu online. 

Guhl werd meer dan 70 jaar geleden opgericht door haarstylist Gustav Guhl. Gustav Guhl hield zich toen al bezig met het creëren van haarproducten afgestemd op de individuele behoeften. Guhl had een grote passie voor natuurlijke, hoogwaardige en pure ingrediënten die hij combineerde met verfijnde technologieën. Het resultaat? Een onvergetelijke productbeleving.

Deze waardes worden ook anno 2016 nog volop vertegenwoordigd. Guhl levert niet alleen verzorging verschillende haartypes, maar levert ook een bijdrage aan meer verwenmomenten voor je haar. Deze kleine verwenmomenten zorgen ervoor dat je je bewust wordt van je eigen schoonheid en dit positieve gevoel ook uitstraalt richting je omgeving. Het motto van Guhl is dan ook niet voor niets “plezier door mooi haar”.

Guhl houdt zich intensief bezig met het ontwikkelen van effectieve formules en het lanceren van nieuwe producten die jou en hen een gevoel van plezier geven, het Guhl gevoel!

Guhl shampoo, haarverf en meer Guhl producten

Guhl heeft een rijk assortiment aan haarproducten. Guhl is het meest bekend om zijn heerlijke en verzorgende shampoos. Guhl shampoo is verkrijgbaar voor verschillende haartypes en zijn volledig afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Ontdek bijvoorbeeld Guhl shampoo voor kleurbehoud, volume, veerkracht of anti-roos. Ook heeft Guhl speciale shampoos voor blond, bruin en grijs haar.

Alle shampoos zijn daarnaast voorzien van een aanvullende verzorging in de vorm van een haarconditioner of haarmasker. Speciaal ontwikkeld om je haar extra te verzorgen.

Tenslotte biedt Guhl ook Guhl haarverf in een reeks van schitterende kleuren – van lichtgoudblond tot warmroodbruin. Alle Guhl haarverf bevat een unieke kleurformule die zorgt voor een intensieve kleur met duurzame kleurkracht.

Guhl aanbieding

Op zoek naar de producten van Guhl? Bij Plein vind je altijd aanbiedingen en scherpe acties op Guhl shampoo, haarverf en meer producten van Guhl. Ontdek nu jouw voordeel en bestel Guhl voordelig op Plein.nl. 

Guhl online bestellen Plein

Guhl online bestellen doe je eenvoudig, snel en veilig op Plein.nl. Wij bieden het complete assortiment van Guhl - van shampoo tot haarverf. Bestel nu jouw favoriete Guhl producten en wij bezorgen je bestelling snel bij je thuis. Zo kun je snel genieten van de fijne haarproducten van Guhl. 

|