Heltiq

Kleine ongemakken op of aan de huid zelf willen behandelen kan met de zelfzorg en wondverzorgingsproducten van HeltiQ. Je bestelt de producten gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 69

HeltiQ

HeltiQ is een A-merk die zich met zelfzorg en wondverzorgingsproducten richt op consumenten die kleine ongemakken op of aan de huid zelf willen behandelen zonder tussenkomst van een huisarts. Door de hogere eigen bijdrages, bezuinigingen in de zorg  en de vooruitzichten naar steeds meer vergrijzing neemt de vraag naar dit soort producten steeds meer toe.

HeltiQ is een zeer innovatief bedrijf waardoor er inmiddels producten voor iedere levensfase beschikbaar zijn, zoals kraam- en (brand)wondenverzorging, waterpokken, waterwratjes, hand- en voetwratten, littekens, EHBO crème en diverse huidaandoeningen.

Door in te spelen op consumentenbehoeftes en te blijven innoveren zal het HeltiQ assortiment de komende jaren alleen maar groeien.

HeltiQ aanbieding

Drogistplein heeft een ruim assortiment met HeltiQ producten. Bestel ze voordelig, gemakkelijk en snel online bij Drogistplein.

HeltiQ online kopen

HeltiQ is de specialist in verzorging van wonden. Het complete HeltiQ assortiment is eenvoudig te verkrijgen op Plein.nl. Het meest complete assortiment voor de kleinste prijzen. Als je voor 22:00 je winkelmandje vult dan heb je de beste pleisters, bandages en crèmes (mits voorradig) morgen al in huis. Vanaf 25 euro worden de producten zelfs gratis bij je thuisbezorgd.

|