Hempflax

Hempflax brengt betaalbare en natuurlijke hennepproducten op de markt. De producten worden op duurzame wijze gemaakt en zijn daardoor 100% natuurlijk.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hempflax Paardenstrooisel Biobase
Hempflax Paardenstrooisel Biobase
14 kg
Morgen in huis

Hempflax

Hempflax is dé wereldleider in de hennepproductie. De focus ligt op de sociale verantwoordelijkheid. Het assortiment van Hempflax is erg breed en bestaat uit verschillende categorieën, waaronder dierproducten. Het bedrijf biedt met haar producten een alternatief voor een goede ecologische voetafdruk. Hempflax gaat secuur te werk met grondstoffen, water en bestrijdingsmiddelen. Ze hebben de circulaire economie hoog in hun vaandel staan.

De producten van Hempflax zijn 100% natuurlijk. Hempflax teelt haar eigen gewas en gaat hierbij zuinig om met haar grondstoffen. De antibacteriële werking van hennep weert ook ziekte en infecties af. Hierdoor stimuleert het het natuurlijk gedrag.

Hempflax bodembedekking

Hempflax Paardenstrooisel is een 100% natuurlijk product dat wordt gemaakt van gifvrije vezelhennep en vrij is van chemische toevoegingen. De bodembedekking zorgt voor een aangename stal waarbij het strooisel veerkracht en isolatie biedt voor je paard. Ook blijft de bodembedekking niet tussen de hoeven zitten en helpt de toegevoegde eucalyptusolie voor vrije luchtwegen. Ook geschikt voor mensen met allergieën.

Let op: schadelijk voor knaagdieren.

Hempflax kopen op Plein

Hempflax online bestellen? Plein biedt Hempflax producten aan zoals bodembedekking voor je paard. Ontdek nu jouw favorieten en bestel ze gemakkelijk en snel online op Plein.