Henne

Ontdek de heerlijke zalmsnacks van Henne Pet Food. De zalmsnacks zijn een ware traktatie voor jouw trouwe viervoeter. De snacks zijn gemaakt van 100% verse zalm en zitten boordenvol super-gezonde granen en essentiële vetzuren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Henne Zalmsnacks
Henne Zalmsnacks
600 gr
3
Morgen in huis
Henne Zalmsnacks
Henne Zalmsnacks
175 gr
Morgen in huis

Henne Pet Food

De heerlijke snacks van Henne Pet Food zijn een ware traktatie voor jouw trouwe viervoeter. Beloon jouw hond met de lekkere hondensnacks van Henne. Perfect voor het leren van trucjes, apporteren of andere honden activiteiten. De snack is ook een goed tussendoortje omdat de snack alle essentiële onverzadigde vetzuren bevat.

Henne Zalmsnack

De Zalmsnacks van Henne zijn, naast de lekkere smaak, ook een zeer welkome aanvulling op de voeding van je hond. De snack zit boordevol supergezonde granen en essentiële onverzadigde vetzuren. De heerlijke zalmsmaak is daadwerkelijk 100% verse zalm. Met de snacks van Henne heeft jouw hond altijd de kwaliteit snacks die hij of zijn verdient. Tenslotte bevatten de snacks vismeel en zijn de snacks hypoallergeen.

Henne Pet Food kopen op Plein

Koop de heerlijke zalmsnacks van Henne op Plein. Beloon je hond op een ware traktatie van 100% verse zalm. Op Plein vind je het volledige assortiment van Henne. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!