Henne

Koop de heerlijke zalmsnacks van Henne op Plein. De zalmsnacks van Henne zijn een ware traktatie voor jouw trouwe viervoeter. De snacks zijn gemaakt van 100% verse zalm en zitten boordenvol super-gezonde granen en essentiële vetzuren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Henne Zalmsnacks
Henne Zalmsnacks
600 gr
(0)
Morgen in huis
7,69
Bekijk product: Henne Zalmsnacks
Henne Zalmsnacks
Henne Zalmsnacks
175 gr
(0)
Morgen in huis
19% korting
3,69 (adviesprijs) 2,99
Bekijk product: Henne Zalmsnacks

Henne

De heerlijke snacks zijn een ware traktatie voor jouw trouwe viervoeter. Beloon jouw hond met de lekkere hondensnacks van Henne. Perfect voor het leren van apporteren of andere honden activiteiten. De snack is ook een goed tussendoortje omdat hij alle essentiële onverzadigde vetzuren bevat. 

Henne Zalmsnack

De Zalmsnacks van Henne Zijn naast de lekkere smaak ook een zeer welkome aanvulling op de voeding van je hond. De snack zit boordenvol super-gezonde granen en essentiële onverzadigde vetzuren. De heerlijke zalmsmaak is daadwerkelijk 100% verse zalm. Met de snacks van Henne heeft jouw hond altijd de kwaliteit snacks die hij of zijn verdient. Ten slotte bevatten de snacks vismeel en zijn hypoallergeen. Op Plein vind je de 600 gr en de 175 gr varianten. 

Henne kopen op Plein

Koop de heerlijke zalmsnacks van Henne op Plein. Beloon je hond op een ware traktatie van 100% verse zalm. Op Plein vind je het volledige assortiment van Henne. Altijd snel in huis!