Herbatint

Herbatint is al meer dan 40 jaar geïnspireerd door de natuur en het welzijn van vrouwen. Herbatint is een natuurlijke alternatief voor permanente haarkleuring. Alles om het haar gezond te houden en de perfecte kleur die bij jouw haar past.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Herbatint 5d Light Gold Chest
Herbatint 5d Light Gold Chest
150ML
(0)
Direct leverbaar
10% korting
14,95 (adviesprijs) 13,46
Bekijk product: Herbatint 5d Light Gold Chest
Herbatint 5r Light Copp Chest
Herbatint 5r Light Copp Chest
150ML
(0)
Direct leverbaar
10% korting
14,95 (adviesprijs) 13,46
Bekijk product: Herbatint 5r Light Copp Chest

Herbatint

Herbatint is al meer dan 40 jaar geïnspireerd door de natuur en het welzijn van vrouwen. Herbatint is een natuurlijke alternatief voor permanente haarkleuring, het maakt gebruikt van speciaal samengestelde kruidenextracten en plantaardige eiwitten. Alles om het haar gezond te houden en de kleur die het beste bij je haar persoonlijkheid past.

Herbatint producten

Herbatint heeft de volgende producten in het assortiment:

  • Herbatint Haarkleuring is het meest natuurlijke alternatief voor een altijddurende haarkleuring. De Herbatint  haarkleuring geeft 100% grijsdekking. Herbatint maakt gebruik van 8 organische kruidenextracten die het haar voedt en beschermt tegen de hoofdhuid. De Herbatint haarkleuring is door de gelachtige samenstelling gemakkelijk aan te brengen en geeft binnen 40 minuten een perfect kleurresultaat. De Herbatint Haarkleuringen zijn verkrijgbaar voor rood, bruin en blond haar.
  • Herbatint Normalizing Shampoo is een bescherming voor je gekleurde haar. De Herbatint Shampoo reinigt het haar zacht en zorgt voor een intense en langdurige kleur.

Herbatint kopen bij Plein

Herbatint kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Herbatint. Je vind alle Herbatint producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis!