Holisan

Sinds 1985 is Holisan een van de grote importeurs van ayurvedische kruidenpreparaten en massageolie. Holisan heeft verschillende producten die op een natuurlijke wijze bijdragen aan een gezonder lichaam.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Holisan Shatavari
Holisan Shatavari
60 vegacaps
(0)
Vrijdag in huis
17% korting
15,52 (adviesprijs) 12,89
Bekijk product: Holisan Shatavari
Holisan Amlacid
Holisan Amlacid
90CAP
(0)
20% korting
30,08 (adviesprijs) 24,06
Bekijk product: Holisan Amlacid

Holisan

Sinds 1985 heeft Holisan zich ontwikkeld tot een van de bekendste importeurs en distributeurs van ayurvedische kruidenpreparaten en massageoliën. Het uitgebreide assortiment met hoogwaardige producten is speciaal vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten in India en wordt geleverd aan artsen, therapeuten en apotheken door heel Europa. 

Holisan producten

Holisan heeft verschillende producten in haar assortiment. Plein heeft onder andere de volgende producten in haar assortiment: 

  • Holisan Shatavari: Brengt rust en de balans bij de vrouw terug
  • Holisan Amlacid: ondersteunt de maagfunctie en beschermt de maagwand

Let op!

Dit zijn een voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Holisan kopen op Plein

Holisan koop je op Plein. De producten van Holisan zijn van natuurlijke aard en dragen op een natuurlijke wijze bij aan een gezonder lichaam. Bekijk het assortiment van Holisan op Plein. Altijd snel in huis!