Hubner * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Hübner is een traditionele fabrikant van innovatieve gezondheidsproducten uit het Zwarte Woud. Van de allerhoogste kwaliteit, innovatief en geschikt voor het gehele gezin.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Hubner Silicea Bals Kiezelgel
Hubner Silicea Bals Kiezelgel
500 ml
Morgen in huis 33% korting
Hubner Silicea Vital Shampoo Biotine
Hubner Silicea Vital Shampoo Biotine
200 ml
Tijdelijk uitverkocht 21% korting
Hubner Aloe Vera Gel 98% Puur
Hubner Aloe Vera Gel 98% Puur
100 ml
6% korting

Hübner

Hübner is een traditionele fabrikant van innovatieve gezondheidsproducten uit het Zwarte Woud. Wat is een geschiktere locatie voor de productie van natuurlijke medicijnen, medische producten, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica dan in het Zwarte Woud? Het hoofdkantoor van HÜBNER bevindt zich in Ehrenkirchen bij Freiburg (in Breisgau) aan de rand van het Nationaal Park Zuidelijke Zwarte Woud, omgeven door wijngaarden.

Het succesverhaal van Hübner begon in de jaren 1920 met traditionele product "TANNENBLUT®". Dit product, gemaakt van geneeskrachtige kruiden met gekonfijte suiker en dennenhoning, hielp bij het verlichten van luchtwegaandoeningen die textielarbeiders in de stoffige lucht van hun werkplaatsen hadden opgelopen.

In 1936 verwierven de verkoper Anton Huebner en zijn vrouw Klara de licentie voor het natuurlijke middel "TANNENBLUT®". “TANNENBLUT® is een van de oudste kruidengeneesmiddelen tegen verkoudheid in Duitsland die wereldwijd wordt verkocht.

Hübner producten

De producten van Hübner zijn samengesteld volgens zowel traditionele recepten met beproefde ingrediënten als de laatste wetenschappelijke bevindingen. HÜBNER-producten combineren kwaliteit, effectiviteit en compatibiliteit volgens de recepten van de natuur en zijn geschikt voor het hele gezin.

Hübner producten kopen op Plein

Op Plein vind je het brede assortiment gezondheidsproducten van Hubner. Ontdek nu jouw favorieten en bestel voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs