I Love My Dog

De poepzakjes van I Love My Dog zijn van 100% gerecycled papier en volledig biologisch afbreekbaar. Met I Love My Dog draag je niet alleen bij aan een schonere straat maar ook aan een beter milieu.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

I Love My Dog Bundel Poepzakjes
I Love My Dog Bundel Poepzakjes
10 stuks
1
Morgen in huis 42% korting

I Love My Dog poepzakjes

I Love My Dog heeft unieke poepzakjes die naast het schoon houden van de omgeving ook bijdragen aan een beter milieu. Hondenliefhebbers gebruiken vaak oude plastic zakjes of speciale plastic poepzakjes. Deze houden de straat wel goed schoon alleen gaat dit wel ten koste van het milieu. De poepzakjes van I Love My Dog zijn gemaakt van 100% gerecycled stevig papier dat ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar is.

De poepzakjes zijn gemakkelijk te gebruiken met de stapsgewijze gebruiksaanwijzing op de ieder individueel zakje. Het unieke ontwerp maakt naast stevig papier ook gebruik van karton om zo gemakkelijk en hygiënisch de hondenpoep op te scheppen. Het stevige papier zorgt ervoor dat er niets doorlekt en je zonder zorgen het zakje bij je kan houden zodat je hem in de desbetreffende prullenbak kan deponeren.

I Love My Dog hondenpoepzakjes kopen op Plein

De 100% biologisch afbreekbare poepzakjes van I Love My Dog koop je op Plein. Draag bij aan een schonere omgeving en een beter milieu met de volledig gerecyclede I Love My Dog poepzakjes. I Love My Dog koop je op Plein, altijd snel in huis!