Jordan

Jordan heeft een scala aan kwaliteitsproducten voor het reinigen van de tanden en voor een optimale mondhygiëne. Het assortiment van Jordan bestaat uit tandenstokers, tandenborstels en floss.
Lees meer

Resultaten 41 t/m 48 van 48

Jordan Interdentaal Brush XS 0,4 mm
Jordan Interdentaal Brush XS 0,4 mm
10 stuks
Morgen in huis 32% korting
Jordan Sticks Clean Between Large
Jordan Sticks Clean Between Large
40 stuks
23
Morgen in huis 45% korting
Jordan Tandenborstel Green Clean Soft
Jordan Tandenborstel Green Clean Soft
51
Morgen in huis 18% korting
Jordan Flosser Easy Reach
Jordan Flosser Easy Reach
25 stuks
44
Morgen in huis 28% korting
Jordan Floss Everyday
Jordan Floss Everyday
50 meter
2
Tijdelijk uitverkocht 9% korting
Jordan Tandenborstel Individual Clean Medium
Jordan Tandenborstel Individual Clean Medium
1
Morgen in huis 18% korting
4x Jordan Tandpasta Green Clean Cavity Protection
4x Jordan Tandpasta Green Clean Cavity Protection
75 ml
Morgen in huis 45% korting
Jordan Tandenborstel Target Sensitive
Jordan Tandenborstel Target Sensitive
Morgen in huis 9% korting

Jordan mondverzorgingsproducten

Jordan is een Scandinavisch merk dat al sinds 1927 voor het gebit van mensen zorgt. Ons assortiment met hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en stijlvolle producten is ontworpen voor elke fase van je leven, zodat je er zeker een vindt die bij je past.

Jordan tandenborstels

We zijn allemaal verschillend. We hebben een unieke set tanden, we gebruiken individuele technieken om ze te poetsen en we houden van verschillende kleuren en stijlen. Jordan tandenborstels zijn gemaakt om ieder individu te helpen beter te poetsen en het gewenste resultaat te krijgen. Daarom biedt Jordan veel verschillende tandenborstels. Kies degene die bij jou past.

  • individual
  • Green Clean
  • Green Clean Change
  • Clean Smile
  • Target
  • Total Clean

Kindertandenborstels

Kinderen hebben verschillende behoeften naarmate ze ouder worden. Daarom is het assortiment tandenborstels van Jordan ontworpen met verschillende functies om het poetsen op elke leeftijd gemakkelijk en effectief te maken. Het handvat, de borstelgrootte, de borstelharen en het ontwerp zijn allemaal op maat gemaakt om je te helpen goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen vanaf de eerste tand.

De kindertandenborstels zijn verdeeld in 3 leeftijdsegementen:

  1. 0 tot en met 2 jaar
  2. 3 tot en met 5 jaar
  3. 6 tot en met 9 jaar

Jordan tandenstokers

Tandenstokers zijn een gemakkelijke en handige manier om voedsel en tandplak te verwijderen. Jordan's tandenstokers zijn ontworpen met een driehoekige taps toelopende vorm die gemakkelijk tussen je tanden kan worden ingebracht en perfect in de interproximale ruimte past. Het is gemaakt van Nordic berken, zacht en buigzaam en heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Jordan heeft een reeks verschillende maten met of zonder toevoegingen waaruit je kunt kiezen. Dagelijks gebruik van tandenstokers wordt aangeraden door tandartsen. De Jordan tandenstokers zijn verkrijgbaar in, ‘Normaal’, ‘Dun’ en ‘Extra Dun’.

Flossen

Tand floss is een effectieve manier om de ruimtes tussen je tanden schoon te maken. Tandartsen raden aan om minstens één keer per dag te flossen om je tanden gezond te houden. Jordan heeft een reeks verschillende flossproducten om aan verschillende individuele voorkeuren en behoeften te voldoen. Kies degene die bij je past.

Interdentale borsteltjes

Interdentale ragers zijn zeer efficiënte reinigingstools en zijn verkrijgbaar in verschillende maten die geschikt zijn voor alle leeftijden en ruimtes tussen de tanden. Er zijn ook speciale borsteltjes voor diegenen met beugel, een tandvleesaandoening hebben of een tandvleesoperatie hebben ondergaan. De interdentale borsteltjes verwijderen effectief de voedselresten en bacteriën tussen de tanden. Jordan interdentale borsteltjes zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en ze zijn gemaakt van plastic gecoat metaal draad welke veilig is in gebruik bij implantaten, bruggen en kronen.

Jordan kopen op Plein

Jordan online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden een ruim assortiment Jordan producten. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste mondverzorging. Bestel jouw Jordan favorieten nu online. Altijd snel in huis.