Kasper Faunafood

Resultaten 1 t/m 20 van 33

Kasper Faunafood kwalitatieve diervoeding voor topprestaties

De samenstelling van Kasper Faunafood wordt volledig gebaseerd op wat de behoefte van het dier in zijn natuurlijke omgeving is. Kasper Fauna is er onder andere voor konijnencavia's en andere knaagdieren. Naast knaagdieren zijn er ook voer varianten voor herten, geiten, duiven, kippen en eenden. Het strooivoer voor verschillende soorten vogels houdt ze top fit. 

Het Kasper Faunfood voer is kwalitiatief zeer hoog waardoor het niet alleen door hobbyisten gebruikt wordt maar ook door dierentuinen, fokkers en kwekers. De grondstoffen worden uitermate zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd in het eigen laboratorium.

Dieren die Kasper Faunafood gevoerd krijgen presteren beter en blijven langer gezond.

Kasper Faunafood online kopen
Kasper Faunafood koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. Het Kasper Faunafood voer is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Kasper Faunafood? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

|