Keto Hero * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Keto Hero is een team van zoetebekjes. Ze houden van chocolade, koekjes en snoep, maar vonden nooit de perfecte combinatie van smaak, kwaliteit en ingrediënten. Daarom besloot Hero Keto om een eigen gamma van keto goodies te lanceren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Keto Hero Chocolade Reep Melk
Keto Hero Chocolade Reep Melk
100 gr
Morgen in huis 34% korting
3x Keto Hero Chocolade Reep Melk
3x Keto Hero Chocolade Reep Melk
100 gr
Morgen in huis 37% korting
6x Keto Hero Chocolade Reep Melk
6x Keto Hero Chocolade Reep Melk
100 gr
Morgen in huis 37% korting
Keto Hero Chocolade Drops Puur
Keto Hero Chocolade Drops Puur
300 gr
Tijdelijk uitverkocht 11% korting
3x Keto Hero Chocolade Drops Puur
3x Keto Hero Chocolade Drops Puur
300 gr
Tijdelijk uitverkocht 14% korting
6x Keto Hero Chocolade Drops Puur
6x Keto Hero Chocolade Drops Puur
300 gr
Tijdelijk uitverkocht 14% korting

Keto Hero

Keto Hero is een team van zoetebekjes. Ze houden van chocolade, koekjes en snoep, maar vonden nooit de perfecte combinatie van smaak, kwaliteit en ingrediënten. Daarom besloot Hero Keto om een eigen gamma van keto goodies te lanceren. Producten die matchen met jouw macro’s, heerlijk smaken, er fantastisch uitzien en misschien nog belangrijker, de ingrediënten hebben die echt het verschil kunnen maken. Alle producten zijn koolhydraatarm of -vrij, bevatten enkel van nature voorkomende suikers, en hebben net dat ietsje meer zoals extra collageen voor je huid, of MCT olie zodat je niet uit ketose gaat. Bij ons zijn er geen verborgen koolhydraten die jou weghouden van jouw keto doelstellingen!

Koolhydraatarm en een gezonde keuze

Keto Hero is ervan overtuigd dat keto the way to go is. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste producten te vinden die passend zijn voor jouw keto levensstijl. Het gebrek aan keto alternatieven voor de mainstream voedingsmiddelen (lees producten de rijk zijn aan koolhydraten en suikers) vormt een grote uitdaging. Bovendien hebben heel wat koolhydraatarme producten niet die lekkere smaak waar Keto Hero naar op zoek is. Gelukkig heeft Keto Hero de perfecte oplossing: KETO-HERO®! Ze willen niet zomaar het zoveelste product in de rij voor jullie creëren. Keto hero heeft daarom voor jullie een gamma ontwikkeld van producten die gezond zijn, met de juiste ingrediënten gemaakt en heerlijk smaken. Goed voor je lichaam en geest!

Keto Hero kopen op Plein

Keto Hero koolhydraatarm eten en snacks koop je voordelig online bij Plein. Je favoriete Keto Hero producten binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct kunt genieten van de smakelijke snacks van Keto Hero. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs