Kidsclin

Heeft je kind last van waterpokken? KidsClin geeft direct verkoeling, vermindert de jeuk en kalmeert de huid. Het verkoelende schuim bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en helpt krabben voorkomen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Kidsclin Waterpokken
Kidsclin Waterpokken
100 ml
(1)
Morgen in huis
16,99
Bekijk product: Kidsclin Waterpokken

KidsClin

KidsClin CoolMousse is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken. Bij het aanbrengen van dikke crèmes en zalfjes kunnen de blaasjes makkelijk openspringen. Het lichte KidsClin schuim daarentegen is leuk en zachtjes aan te brengen op alle gevoelige en jeukende plekjes. Het verkoelt de huid en stilt de jeuk onmiddellijk, zodat je kindje minder heeft te krabben. Aanbrengen mag zo vaak als nodig is om de jeuk te verlichten en krabben te helpen voorkomen.

Gaat ontstekingen en littekens tegen

De unieke natuurlijke bacterieblokker in KidsClin voorkomt dat de open wondjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. Tijdens een infectie met waterpokken is het afweersysteem van de huid vaak wat lager dan normaal. KidsClin ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid en versnelt het natuurlijke genezingsproces.

KidsClin kopen op Plein

KidsClin kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van KidsClin. Ideaal bij de behandeling van waterpokken. Bestel nu eenvoudig online. Altijd snel in huis.