Kidsclin

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Kidsclin

KidsClin CoolMousse is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken. Bij het aanbrengen van dikke crèmes en zalfjes kunnen de blaasjes makkelijk openspringen. Het lichte KidsClin schuim daarentegen is leuk en zachtjes aan te brengen op alle gevoelige en jeukende plekjes. Het verkoelt de huid en stilt de jeuk onmiddellijk, zodat je kindje minder hóeft te krabben. Aanbrengen mag zo vaak als nodig is om de jeuk te verlichten en krabben te helpen voorkomen.

Gaat ontstekingen en littekens tegen

De unieke natuurlijke bacterieblokker in KidsClin voorkomt dat de open wondjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. Tijdens een infectie met waterpokken is het afweersysteem van de huid vaak wat lager dan normaal. KidsClin ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid en versnelt het natuurlijke genezingsproces.

Kidsclin aanbieding

Op zoek naar de beste Kidsclin aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Kidsclin aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Kidsclin  product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Kidsclin producten kopen bij Plein

Kidsclin kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Kidsclin. Van dag- en nachtcrème en bodylotion tot zonbescherming. Je vind alle Kidsclin producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|