Kidsner

Kinderen hebben soms last van alledaagse gezondheidsproblemen wat vervelend kan zijn voor zowel je kind als voor jezelf. Deze kwaaltjes wil je graag snel behandelen, met Kidsner kan dat zodat je kleintje weer gezond en zorgeloos kan spelen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Kidsner Foam Waterpokken
Kidsner Foam Waterpokken
100 ml
(0)
13,95
Bekijk product: Kidsner Foam Waterpokken

Kidsner

Kinderen hebben soms last van alledaagse gezondheidsproblemen wat vervelend kan zijn voor zowel je kind als voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan wratjes, oorsmeer of waterpokken. Deze baby- en kinderkwaaltjes wil je als ouder natuurlijk snel behandelen, zodat je kind weer gezond en zorgeloos kan spelen.

Bij KIDSNER maken zij iedereen graag een beetje blijer. Daarom hebben we gezondheidsproducten speciaal voor kinderen ontwikkeld om de kwaaltjes bij je baby of kind gemakkelijk en op een natuurlijke manier te verminderen. De producten van KIDSNER zijn volkomen veilig en gemakkelijk in gebruik. Op deze manier krijgt iedereen weer een goede nachtrust!

Kidsner kopen op Plein

Op Plein vind je het goede assortiment van Kidsner. Ontdek de gene die het beste bij jouw kind past en kies favoriet. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.