Laura Mercier

Laura Mercier staat bekend om de 'Flawless Face' techniek. De Laura Mercier translucent setting powder, een van de best-sellers van het merk is onmisbaar geworden in de beautywereld.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Laura Mercier Loose Setting Poeder Translucent
Laura Mercier Loose Setting Poeder Translucent
29 gram

Laura Mercier

Laura Mercier is een wereldberoemde visagiste en de innovatieve kracht achter de iconische producten en de luxe artistieke technieken van het merk. Laura begon op 17-jarige leeftijd aan de schildersopleiding in Parijs, maar koos kort daarna toch voor een ander soort canvas, namelijk het gezicht. Ze blonk uit in haar lessen en vertegenwoordigde vervolgens de school als docent en visagist. 

Omdat ze de formules en texturen die zij wilde gebruiken niet kon vinden, begon Laura te experimenteren en haar eigen formuleringen te mengen om de producten te creëren die ze wenste. Haar zoektocht om de juiste producten, groeide uit tot een verlangen om elke vrouw te helpen haar volledige schoonheidspotentieel te bereiken. In 1996 lanceerde ze Laura Mercier Cosmetics. Laura creëerde persoonlijk elke tint om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

Laura Mercier Translucent Powder

Laura Mercier Cosmetics blijft pionier van het “Flawless Face” en inspireert vrouwen om hun individuele schoonheid te omarmen, staat voor empowerment en is verhelderend, om hen zo het vertrouwen te geven om hun beste en meest zelfverzekerde gezicht naar voren te brengen. 

De Laura Mercier setting powder is een grote favoriet en winnaar van grote prijzen. Laura Mercier “Best in beauty” translucent powder is geliefd door haar iconische soft-focus-afwerking zonder flashback. De Laura Mercier loose setting powder is perfect om de kleur van je foundation te fixeren en te behouden. De translucent setting powder levert ongelooflijke uithoudingsvermogen zonder gewicht of textuur, zodat de huid er dag en nacht zacht, glad en onberispelijk uitziet en aanvoelt. Gepast voor de droge huid, de gecombineerde huid en vooral de vette huid. 

Laura Mercier Kopen op Plein

De Laura Mercier “bestselling” setting powder kopen? Dat kan eenvoudig bij Plein. Bovendien snel in huis, mits voorradig, zodat ook jij snel kunt genieten van de “Flawless Face” look. Bestel direct online bij Plein.