Laveen

Laveen voedingssupplementen zijn 100% natuurlijk en op basis van biologische ingrediënten. Laveen voedingssuplementen ondersteunen de gezondheid van jou en je gezin zo goed mogelijk en zijn een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Laveen Mama Multi Vegan
Laveen Mama Multi Vegan
30 stuks
(0)
Morgen in huis
7% korting
17,99 (adviesprijs) 16,73
Bekijk product: Laveen Mama Multi Vegan
Laveen Olive Drops Vitamine D
Laveen Olive Drops Vitamine D
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14% korting
15,99 (adviesprijs) 13,72
Bekijk product: Laveen Olive Drops Vitamine D

Laveen

Maak kennis met Laveen: 100% natuurlijke supplementen op basis van biologische ingrediënten. Laveen staat voor puur en zuiver. De voedingssupplementen van Laveen zijn op 100% natuurlijke basis en bevatten geen onnatuurlijke stoffen. Als je de ingrediëntenlijst bekijkt, zul je zien dat de voedingssupplementen van Laveen twee tot drie hoofdingrediënten bevatten. Laveen gebruikt vitamines en mineralen van hoge kwaliteit, waardoor ze een hoge opnamecapaciteit hebben en hiermee een optimaal resultaat bereiken.

Daarnaast gebruikt Laveen een biologische basis met betrekking tot de zuiverheid van de producten. Dit vormt de basis van de producten waardoor het niet nodig is om aanvullende chemische stoffen te gebruiken.

Voordelen van Laveen voedingssuplementen

De producten van Laveen bevatten geen:

  • Magnesiumstearaat
  • Maltrodextrine
  • Antiklonteermiddel
  • Vulmiddel
  • Geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Toegevoegde suikers.

Laveen voedingssupplementen worden ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland.

Laveen kopen op Plein.nl

De 100% natuurlijke voedingssuplementen van Laveen bestel je eenvoudig en snel op Plein.nl. Ontdek het complete assortiment van Laveen en bestel jouw favorieten bij Plein. Altijd snel in huis.