Lenor

Lenor producten zorgen ervoor dat jouw was iedere dag weer lekker zacht is. Kies uit de diverse heerlijke geuren en geef jouw wasgoed de beste verzorging met Lenor.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 29

Lenor Wasverzorging

Al jaren lang zorgt Lenor voor heerlijk zachte handdoeken, beddengoed en kleding. Lenor wasverzachters zijn bij Plein verkrijgbaar in verschillende geuren en maten.

Ontdek de Freshlock-technologie die uw kleding tot het einde van de dag fris laat ruiken (12 uur frisheid bij dragen). De supergeconcentreerde formule prikkelt uw zintuigen. Kies de juiste dosering! Lenor wasverzachters zullen u verleiden met verfijnde en intense geuren. De gelijkmatige geur geeft uw kleding al na een keer wassen een merkbare heerlijke geur.

Hoe werkt een wasverzachter?

Tijdens het wassen wordt kleding negatief geladen en wasverzachter bevat positieve oppervlakte-actieve stoffen. Tijdens de laatste wascyclus wordt wasverzachter aan de was toegevoegd waardoor het zachter aanvoelt. Andere positieve 'bijwerkingen': tijdens het spoelen absorbeert de kleding minder water en droogt dus sneller. En dankzij de zachtere buitenkant, wordt strijken veel gemakkelijker.

Nog meer genieten van heerlijke geuren?

Gebruik Lenor Unstoppables Geurboosterparels voor een pure en erg intense geur ervaring, elke wasbeurt. De geur van deze parels drinkt diep door in de vezels en geeft extra lang een heerlijk parfum vrij.

Lenor Wasmiddel

Ontdek de nieuwste wasmiddelen van Lenor. De heerlijke geuren en goede verzorging voor jouw wasgoed, die je van Lenor gewent bent. Combineer Lenor wasmiddel met Lenor wasverzachter en Lenor geurboosterparels, voor een heerlijk en zacht resultaat.

|