Let's

Maak kennis met de té leuke kattenmanden, teepees en cubes van Let's Sleep. Deze kwalitatief hoog afgewerkte slaapplekjes voor jouw kat zijn heerlijk warm, bieden een veilig plekje en staan leuk in echt ieder interieur.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Let's Sleep Pet Cave TeePee Grijs
Let's Sleep Pet Cave TeePee Grijs
50 x 45 cm
1
Morgen in huis 23% korting
Let's Sleep Pet Cave TeePee Antraciet
Let's Sleep Pet Cave TeePee Antraciet
50 x 45 cm
1
Tijdelijk uitverkocht 12% korting

Let's Sleep

Let's Sleep heeft de leukste kattenmanden, teepees en cubes voor katten. De producten van Let's Sleep zijn naast leuk ook gemaakt van zeer kwalitatief goed materiaal. De mooi afgewerkte slaapplekjes zijn heerlijk warm en bieden een veilig plekje voor jouw kat. Daarnaast staan alle producten door de mooie designs en neutrale kleuren goed in ieder interieur.

Let's Sleep bedje

Let's Sleep heeft verschillende soorten bedden voor jouw lieve kat. Ieder bedje is kwalitatief mooi afgewerkt en gemaakt van sterk gevlochten PP kunststof waar ook tuinmeubels van gemaakt worden. Dit betekent dat het bedje gegarandeerd sterk is voor binnen maar ook buiten gebruik. Ieder bedje komt inclusief een passend kussentje. Kies op Plein het bedje dat bij jou past met de kleur die jouw voorkeur heeft. Let's heeft de kleuren grijs en antraciet. Daarnaast zijn de bedjes verkrijgbaar in 58 x 46 cm, 54 x 40 cm en 43 x 36 cm.

Let's Sleep Pet Cave TeePee

Let's Sleep heeft leuke Pet Caves in de form van een TeePee. De mooi en kwalitatief afgewerkte TeePee is gemaakt van extra sterk vilt voor gebruik zonder zorgen. De stof en ontwerp zorgen ervoor dat jouw kat zich warm en veilig zal voelen. De Pet Cave TeePee is verkrijgbaar in Grijs en Antraciet en is 50 x 45cm groot.

Let's Sleep kopen op Plein

Op Plein vind je de leukste kattenmanden, teepees en cubes van Let's Sleep. De producten van Let's Sleep zijn ontworpen met uiterlijk en kwaliteit in gedachte. Bekijk het volledige assortiment van Let's Sleep op Plein. Altijd snel in huis!