Leukosilk * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Leukosilk is een merk van medische tape dat wordt gebruikt voor het vastzetten van verbanden en het beschermen van wonden. Het productaanbod van Leukosilk omvat verschillende soorten tape, waaronder hypoallergene,- waterbestendige tape
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

3x Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
3x Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Maandag in huis 28% korting
Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Maandag in huis 25% korting
3x Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
3x Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Tijdelijk uitverkocht 25% korting
Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Tijdelijk uitverkocht 22% korting

Leukosilk

Leukosilk is een merk van medische tape dat wordt gebruikt voor het vastzetten van verbanden en het beschermen van wonden. Het productaanbod van Leukosilk omvat verschillende soorten tape, waaronder hypoallergene tape, waterbestendige tape en tape met een sterke kleefkracht. De belangrijkste voordelen van Leukosilk zijn de hoge kwaliteit van de tape, de sterke kleefkracht en de hypoallergene eigenschappen. Dit maakt het product geschikt voor mensen met een gevoelige huid en voor gebruik in vochtige omstandigheden. Leukosilk is een betrouwbaar merk dat wordt aanbevolen door medische professionals en wordt gebruikt in ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor zowel professionele zorgverleners als consumenten. Kortom, Leukosilk biedt een breed scala aan hoogwaardige medische tapeproducten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. De sterke kleefkracht en hypoallergene eigenschappen maken het merk een populaire keuze voor mensen met een gevoelige huid en voor gebruik in vochtige omstandigheden. Als u op zoek bent naar betrouwbare medische tape, is Leukosilk zeker het overwegen waard.

Leukosilk kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Leukosilk? Bij Plein vind je altijd de beste Leukosilk acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Leukosilk voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs