Leukosilk

Leukosilk is een merk van medische tape dat wordt gebruikt voor het vastzetten van verbanden en het beschermen van wonden. Het productaanbod van Leukosilk omvat verschillende soorten tape, waaronder hypoallergene,- waterbestendige tape
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

3x Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Multipack
3x
3x Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
(0)
Maandag in huis
9% korting
7,77 (adviesprijs) 7,04
Bekijk product: 3x Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
(0)
Maandag in huis
18% korting
4,45 (adviesprijs) 3,67
Bekijk product: Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
(0)
Maandag in huis
8% korting
2,59 (adviesprijs) 2,37
Bekijk product: Leukosilk Hechtpleister 5 mx 1.25cm
3x Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
Multipack
3x
3x Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm
(0)
Maandag in huis
18% korting
13,35 (adviesprijs) 10,90
Bekijk product: 3x Leukosilk Hechtpleister 5mx2.50cm

Leukosilk

Leukosilk is een merk van medische tape dat wordt gebruikt voor het vastzetten van verbanden en het beschermen van wonden. Het productaanbod van Leukosilk omvat verschillende soorten tape, waaronder hypoallergene tape, waterbestendige tape en tape met een sterke kleefkracht. De belangrijkste voordelen van Leukosilk zijn de hoge kwaliteit van de tape, de sterke kleefkracht en de hypoallergene eigenschappen. Dit maakt het product geschikt voor mensen met een gevoelige huid en voor gebruik in vochtige omstandigheden. Leukosilk is een betrouwbaar merk dat wordt aanbevolen door medische professionals en wordt gebruikt in ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor zowel professionele zorgverleners als consumenten. Kortom, Leukosilk biedt een breed scala aan hoogwaardige medische tapeproducten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. De sterke kleefkracht en hypoallergene eigenschappen maken het merk een populaire keuze voor mensen met een gevoelige huid en voor gebruik in vochtige omstandigheden. Als u op zoek bent naar betrouwbare medische tape, is Leukosilk zeker het overwegen waard.

Leukosilk kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Leukosilk? Bij Plein vind je altijd de beste Leukosilk acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Leukosilk voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.