Lief!

Resultaten 1 t/m 20 van 179

Lief dierenaccessoires

Lief! heeft een breed assortiment aan honden- en kattenaccessoires. Van heerlijke zachte manden en kussens in de leukste dessins tot stijlvolle voederbakken en lijnen en halsbanden. Lief! legt de nadruk op vorm en design waardoor jouw viervoeter altijd de leukste accessoires heeft.

Het assortiment van Lief! bestaat onder meer uit hondenmanden, kattenmanden, halsbanden, voederbakken en speelgoed. Het assortiment is lekker vrolijk en heel divers. Op deze manier vind je altijd dierenaccessoires van Lief! die passen bij jouw hond of kat en jouw interieur.

Op  Plein.nl bestel je de leukste dierenaccessoires van Lief! voor jouw hond of kat eenvoudig en voordelig online. De leukste speeltjes, hondenriemen, katten- en hondenmanden zijn speciaal door Lief! ontworpen voor jouw kleine viervoeter. Vandaag online besteld, is morgen in huis. 

Over Lief! Lifestyle

Het merk Lief! Lifestyle is opgericht in mei 2005 toen de eigenaren hun eerste winkeltje onder de naam Lief! Begonnen. In eerste instantie verkochten ze alleen babykleding in vrolijke kleuren. De afgelopen jaren is het merk uitgegroeid tot een breed lifestyle merk met, naast kleding voor je kleintje, ook een leuke en vrolijke collectie met woonaccessoires, verzorgingsproducten en leuke dierenaccessoires. Kortom: diverse mooie en leuke accessoires en kleurrijke artikelen voor het gehele gezin.