Lipton

Geniet met Lipton van een heerlijke kop thee. Lipton thee staat bekend om zijn kenmerkende krachtige smaak en geur. Bij Lipton staat de natuur en duurzaamheid centraal. Voor jou, de theeboeren en de planeet.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Lipton Ramadan Kalender Thee
Lipton Ramadan Kalender Thee
60 stuks
0
29% korting
4x Lipton Kruidenthee Turmeric & Ginger
4x Lipton Kruidenthee Turmeric & Ginger
20 stuks
0
Tijdelijk uitverkocht 10% korting
Lipton Kruidenthee Turmeric & Ginger
Lipton Kruidenthee Turmeric & Ginger
20 stuks
0
Tijdelijk uitverkocht

Lipton

Lipton thee staat bekend om zijn kenmerkende krachtige smaak en geur. Bij Lipton staat sinds 1880 de natuur centraal. Met een kopje Lipton thee maken ze niet alleen jouw dag mooier, maar ook de toekomst van alle theeboeren en gezinnen en natuurlijk die van onze planeet.

Wist je dat thee het meest populaire drankje ter wereld is? En Lipton is ook nog eens 's werelds grootste theemerk. Daarom vindt Lipton duurzaamheid zo belangrijk. Lipton zorgt goed voor onze planeet tijdens het inkopen, verbouwen, verpakken en verpakken van hun Lipton thee.

Lipton theedoos

De Lipton Feel Good Selection Thee Assortimentsdoos bevat twaalf verschillende smaken zwarte, groene en kruidentheeën. Om heerlijk van te genieten. Laat je verrassen door de smaken uit de Lipton theedoos.

Lipton thee kopen op Plein

Op Plein vind je de heerlijke en verrassende smaken van Lipton thee. Ontdek nu het assortiment en bestel voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!