Listerine

Listerine mondwater helpt bij het voorkomen van een slechte adem. Daarnaast vermindert Listerine ook de bacteriën en tandplak. Versterk ook jouw tandglazuur en bestel de producten van Listerine online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 17 van 17

Listerine: klinisch bewezen effectief voor een frissere adem

Listerine mondwater helpt bij het voorkomen van een slechte adem. Om een frisse adem te krijgen kun je dagelijks Listerine gebruiken. Allereerst veminderd Listerine de bacteriën en tandplak. Daarnaast versterkt het je tandglazuur en houdt het je tanden wit. Listerine mondwater draagt ook bij aan gezond tandvlees, wat mondgeur verminderd. 

Listerine Mondwater, de 6 in 1 werking:

 • Minder tandplak
 • Versterkt tandglazuur
 • Natuurlijk witte tanden
 • Gezond tandvlees
 • Minder tandsteenvorming
 • Een frisse adem

Listerine mondwater is een mondwater op basis van essentiële oliën als: methylsalicylaat, eucalyptol, thymol en menthol.   Listerine geeft een versterkt tandglazuur door de toegevoegde fluoride en door de toevoeging van zinkchloride heb je minder last van tandsteenvorming en geeft je dit natuurlijk witte tanden. Listerine heeft een heerlijk verfrissende smaak, geen vieze adem meer met Listerine.

1. Listerine vermindert tandplak

Tandplak ontstaat doordat bacteriën zich op het tandoppervlakte vastzetten en hierna gaan vermenigvuldigen. Als je tandplak niet goed verwijdert, zorgen de bacteriën in de tandplak dat je tandvlees ontstoken raakt. Alleen poetsen en flossen is niet genoeg. Listerine dringt dieper door in de tandplak dan elk ander mondwater. Door dagelijks te spoelen met Listerine verwijder je 56% meer tandplak dan wanneer je alleen poetst.

2. Listerine versterkt tanden

Tanderosie houdt in dat tandglazuur wordt opgelost door zuur dat afkomstig is uit dranken, voedsel of maagzuur. Als je niets aan tanderosie doet, kan je tandglazuur op een gegeven moment helemaal verdwijnen. Listerine mondwater bevat fluoride voor de versterking van je tandglazuur en biedt bescherming van je gebit.

3. Listerine houdt tanden wit

Als je tandplak niet verwijdert, kan dit hard worden en verkalken tot tandsteen. Vaak is tandsteen zichtbaar door de gele of bruine laag op de tanden. Listerine mondwater bevat zinkchloride voor de bestrijding van tandsteen en houdt zo je tanden natuurlijk wit.

4. Listerine houdt tandvlees gezond

Tandvlees bekleedt en beschermt het kaakbot plus de wortels van tanden en kiezen. Daarnaast is gezond tandvlees belangrijk voor een goed verzorgd uiterlijk en een frisse adem.Tandplak op kiezen en tanden veroorzaakt een ontsteking van de rand van het tandvlees. Hierdoor kan er zoveel kaakbot verloren gaan dat kiezen en tanden uitvallen. Listerine verbetert de conditie van je tandvlees en houdt het gezond.

5. Listerine verwijdert bacteriën

Met alleen tanden poetsen bereik je slechts 25% van de mondholte. Bacteriën die achterblijven na het poetsen kunnen zich snel weer uitbreiden naar andere plekken in je mond. Listerine mondwater reinigt je hele mond en verwijdert tot 99.9% van de slechte bacteriën in de mond.

6. Listerine geeft een frisse adem

Tot slot zorgt Listerine zorgt voor een frisse adem tot wel 24 uur lang, bij tweemaal daags 30 seconden te spoelen. Listerine maakt korte metten met een vieze adem.

Gebruik van Listerine mondwater

 • Tweemaal per dag je tanden poetsen en interdentaal reinigen met stokeren, flossen of rageren
 • Daarna met 20 ml Listerine mondwater (4 koffielepeltjes) de hele mond gedurende 30 seconden spoelen

Belangrijk om te weten

 • Gebruik Listerine mondwater onverdund
 • Slik Listerine mondwater niet in
 • Gebruik Listerine vanaf 12 jaar, Listerine Zero is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Listerine online kopen

Listerine producten koop je bij ons gemakkelijk en voordelig online. Wil je meer informatie over de producten van Listerine? Neem dan gerust contact met ons op.

|