L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel staat voor professionele haarproducten voor zowel in de salon als thuis. Ervaar het expertise en innovatie in haarkleuring, verzorging en styling met de geavanceerde producten van L'Oréal Professionnel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

L'Oréal Professionnel Steampod Serum
L'Oréal Professionnel Steampod Serum
50 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
12,95
Bekijk product: L'Oréal Professionnel Steampod Serum

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel is dé partner van salons in Europa. Zij focust zich op de expertise in kleuren, wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen. Dit is terug te zien in de kwaliteit van haar producten. 

L'Oréal Professionnel uitgroeispray

Het innovatieve product L'Oréal Professionnel Hair Touch Up Uitgroeispray is perfect voor het tijdelijk bijwerken van uitgroei. De professionele pigmenten van de kleurspray zijn door de microdiffusie dop makkelijk en snel aan te brengen. De spray zorgt voor een natuurlijke maar ook zweet- en waterbestendig resultaat. 

L'Oréal Professionnel Shampoo en Haarolie

De shampoo van L'Oréal Professionnel heeft vele varianten zoals de Zilvershampoo die speciaal gemaakt is voor blond, grijs en wit haar. De shampoo zorgt voor een pure kleur en een stralende glans.

Voor herstel van droog en beschadigd haar kun je terecht bij de Repair Gold Quinoa Proteïne Shampoo, die zorgt voor een direct en intensief herstel. 

De L'Oréal Professionnel Mythic Oil Haarolie is geïnspireerd door Oosterse tradities. Met de arganolie formule verzorg je niet alleen jouw haar maar geef je het ook een prachtige glans. De olie hydrateert jouw haar zodat het makkelijk handelbaar is en niet pluist. 

L'Oréal Professionnel kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment van L'Oréal Professionnel. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!