Luvos

Luvos is een Duits merk dat zich richt op natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Het merk maakt gebruik van de kracht van klei en andere natuurlijke ingrediënten om de huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Luvos Heilaarde Microfijn Poeder
Luvos Heilaarde Microfijn Poeder
750 gr
0
Morgen in huis
Luvos Masker  Anti Aging
Luvos Masker Anti Aging
0
Morgen in huis
Luvos Gezichtsmasker   Relax Booster
Luvos Gezichtsmasker Relax Booster
9,5 ml
0
Luvos Masker  Vochtinbreng
Luvos Masker Vochtinbreng
0
Luvos Gezichtsserum  Intensive
Luvos Gezichtsserum Intensive
0
9% korting
Luvos Heilaarde 2 Huidfijn
Luvos Heilaarde 2 Huidfijn
800 gr
0
Luvos Reinigingsgel Wash
Luvos Reinigingsgel Wash
100 ml
0
22% korting
Luvos Gezichtswater
Luvos Gezichtswater
150 ml
0
14% korting
Luvos Cremespoeling
Luvos Cremespoeling
200 ml
0
24% korting
Luvos Shampoo
Luvos Shampoo
200 ml
0

Luvos

Luvos is een Duits merk dat zich richt op natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Het merk maakt gebruik van de kracht van klei en andere natuurlijke ingrediënten om de huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen. Het productaanbod van Luvos omvat gezichtsmaskers, crèmes, lotions, scrubs en andere huidverzorgingsproducten. De belangrijkste voordelen van Luvos zijn de natuurlijke en biologische ingrediënten die worden gebruikt in de producten. De klei die wordt gebruikt in de producten is afkomstig van de Luvos-heuvels in Duitsland en is rijk aan mineralen en sporenelementen die de huid voeden en beschermen. De producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Luvos-producten zijn ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar veganistische en dierproefvrije huidverzorgingsproducten. Het merk is gecertificeerd door de Vegan Society en de producten zijn niet getest op dieren. Kortom, Luvos biedt natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid en die op zoek zijn naar veganistische en dierproefvrije producten. De producten zijn rijk aan mineralen en sporenelementen en zijn vrij van synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Luvos kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Luvos? Bij Plein vind je altijd de beste Luvos acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Luvos voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.