Magnesion

Magnesion is een vloeibaar voedingssupplement dat 100% gehydrateerd (ionisch) magnesium bevat waardoor het zeer goed en efficiënt opneembaar is. Magnesion wordt geleverd in poedervorm en is oplosbaar in water.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Magnesion Relax
Magnesion Relax
125 gr
(0)
Morgen in huis
18% korting
17,55 (adviesprijs) 14,33
Bekijk product: Magnesion Relax
Magnesion Senior
Magnesion Senior
125 gr
(0)
Morgen in huis
14% korting
17,55 (adviesprijs) 15,02
Bekijk product: Magnesion Senior
Magnesion Therapy
Magnesion Therapy
175 gr
(1)
Morgen in huis
15% korting
27,45 (adviesprijs) 23,20
Bekijk product: Magnesion Therapy

Magnesion

Magnesion is een vloeibaar voedingssupplement dat 100% gehydrateerd (ionisch) magnesium bevat waardoor het zeer goed en efficiënt opneembaar is. Magnesion wordt geleverd in poedervorm en is oplosbaar in water. Naast het feit dat de toedieningsvorm van Magnesion vloeibaar is, is Magnesion uniek omdat de magnesium citraat altijd gecombineerd wordt met vitamine D3. Er zijn twee redenen waarom Magnesion dit doet:

 1. Bij de actieve omzetting van magnesium in het lichaam is vitamine D3 nodig.
 2. Vaak is er bij mensen naast een magnesium tekort ook een Vitamine D3 tekort.

Voordelen van Magnesion

 • In de maag wordt de voeding voorbereid (opgelost) voor opname in de darmen.
 • In de maag heerst een zuur milieu, de PH is daar zeer laag (PH=2).
 • Magnesium supplementen moeten dus bij lage PH goed oplosbaar zijn.
 • Vanuit de maag worden voedingsstoffen getransporteerd naar de darmen.
 • In de darmen worden de voedingsstoffen opgenomen, bij een hoge zuurtegraad (PH=7).
 • Magnesium supplementen moeten dus ook bij hoge PH goed oplosbaar zijn.
 • Magnesion levert magnesium citraat dat goed oplosbaar is bij lage én hoge PH.
 • Magnesion is bij lage PH opgelost in de maag en klaar voor opname door de darmen.
 • Magnesion is bij hoge PH opgelost in de darmen en wordt daardoor goed opgenomen door het bloed.
 • Alle Magnesion producten worden daardoor zeer goed opgenomen door het lichaam.

Magnesion producten

Magnesion kent vier verschillende producten met elk hun unieke werking en doelgroep:

 1. Magnesion Relax is dé gouden standaard van ons assortiment. Net als alle Magnesion supplementen is het verrijkt met vitamine D3 om de werking ervan te optimaliseren. Het is uitstekend voor ontspanning van lichaam en geest( magnesium), of specifiek te gebruiken voor de zenuwen en de spierfunctie (magnesium en vitamine D).
 2. Magnesion Senior is speciaal ontwikkeld voor 50-plussers en senioren. Hun lichaam heeft een andere magnesium behoefte een daaraan voldoet Magnesion Senior. Magnesion Senior is goed voor de zenuwen en ontspanning (magnesium), bij spierzwakte van 60-plussers (vitamine D3), voor de hartfunctie (vitamine B1) en voor het immuunsysteem (hoog gedoseerd vitamine D3).
 3. Magnesion Zwangerschap is speciaal ontwikkelt om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het is een heerlijk drankje met bloedsinaasappelsmaak dat verrijkt is met foliumzuur dat goed is voor de prenatale weefselgroei. Magnesion Zwangerschap is goed voor de zenuwen en ontspanning (magnesium), de groei van het kind tijdens de zwangerschap (foliumzuur), de spierfunctie (magnesium, vitamine D3) en de geestelijke balans (magnesium).
 4. Magnesion Therapy is niet alleen verrijkt met vtamine D3 maar ook met vitamine B1, B6, B9 en B12. Magnesion Therapy is goed voor de zenuwen (magnesium), bij stresssituaties (folaat), voor de spierfunctie (magnesium, vitamine D3), voor de hartfunctie (vitamine B1), voor regulering van hormonale activiteit (vitamine B6), voor het immuunsysteem (vitamine D3), bij spierzwakte van 60-plussers (vitamine D3) en tegen vermoeidheid (vitamine B12).

Magnesion kopen op Plein.nl

De voedingsupplementen van Magnesion zijn gemakkelijk online te bestellen bij Plein.nl. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.