Meenk * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Meenk is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in zoetwaren en snacks. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en authentieke smaken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

8x Meenk Zoethout Stokjes
8x Meenk Zoethout Stokjes
50 gr
Morgen in huis 20% korting
7x Meenk Dubbelzoute Drop
7x Meenk Dubbelzoute Drop
200 gr
21% korting
7x Meenk Hoesttabletten
7x Meenk Hoesttabletten
200 gr
24% korting

Meenk

Meenk is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in zoetwaren en snacks. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en authentieke smaken. Het productaanbod van Meenk omvat onder andere drop, snoep, chocolade en noten. Een van de belangrijkste voordelen van Meenk is de grote variatie aan smaken en producten. Het merk biedt een breed scala aan zoetwaren en snacks, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers te vinden is. Daarnaast worden alle producten van Meenk gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waardoor de smaak en kwaliteit altijd consistent zijn. Een ander voordeel van Meenk is de aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het merk werkt samen met lokale boeren en producenten om de impact op het milieu te verminderen en de lokale economie te ondersteunen. Daarnaast worden alle producten van Meenk verpakt in recyclebare materialen. Al met al is Meenk een merk dat zich onderscheidt door zijn hoogwaardige kwaliteit, authentieke smaken en aandacht voor duurzaamheid. Voor potentiële kopers die op zoek zijn naar lekkere en verantwoorde zoetwaren en snacks, is Meenk zeker een merk om in overweging te nemen.

Meenk kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Meenk? Bij Plein vind je altijd de beste Meenk acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Meenk voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs