Megrhythm * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Megrhythm is een Japans merk dat nieuwe methoden voor ontspanning en welzijn ontwikkeld. De zelfverwarmende oogmaskers met milde stoom helpen je te ontspannen en kalmeren vermoeide ogen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Megrhythm Verwarmend Oogmasker Yuzu Citrus
Megrhythm Verwarmend Oogmasker Yuzu Citrus
5 stuks
Morgen in huis 21% korting
Megrhythm Verwarmend Oogmasker Kamille
Megrhythm Verwarmend Oogmasker Kamille
5 stuks
Tijdelijk uitverkocht 20% korting

MegRhythm

Maak kennis met MegRhythm, de ontspanningsmethode afkomstig uit Japan. MegRhythm zorgt voor een betere balans door het verminderen van je fysieke en mentale stress.

MegRhythm verwarmend oogmasker met milde stoom ontspant en kalmeert vermoeide ogen. Het oogmasker is geïnspireerd op het comfortabele gevoel van het gebruik van een gestoomd warm handdoekje. MegRhythm heeft onderzocht hoe ze ditzelfde ontspanningsniveau kunnen bereiken. Het resultaat zijn de verwarmende oogmaskers van MegRhythm. De oogmaskers helpen je om weer op te laden na een lange dag met veel schermtijd. Daarnaast kan MegRhythm je helpen bij het sneller in slaap vallen.

MegRhythm verwarmend oogmasker

MegRhythm verwarmend oogmasker met milde stoom ontspant het lichaam en je geest. Het oogmasker kalmeert vermoeide ogen en is zelfverwarmend tot +/- 40 °C. Het masker warmt vanzelf op zodra de verpakking open is. Plaats het masker op je ogen, leun achterover en ontspan. Na 20 minuten voel je je als herboren en heerlijk uitgerust. MegRhythm verwarmend oogmasker is verkrijgbaar in vier varianten:

  • Ongeparfumeerd/geurloos.
  • Lavendel bevordert de ontspanning, wat kan helpen om 's nachts beter te slapen.
  • Yuzu Citrus is een Japanse citrusvrucht met de gele kleur van citroen maar de vorm van een manderijn.
  • Kamille stimuleert snelle ontspanning.

MegRhythm verwarmend oogmasker kopen op Plein

Last van vermoeide ogen en wil je graag heerlijk ontspannen? Maak kennis met het verwarmend oogmasker van MegRhythm. Verkrijgbaar in vier varianten die je in 20 minuten helemaal opladen. Ontdek nu jouw favoriet en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs