Melkmeisje

De producten van Melkmeisje hebben een rijke samenstelling. Waardevolle ingrediënten geven je huid de voeding en verzorging die het nodig heeft. Ontdek jouw favoriete producten van Melkmeisje online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Melkmeisje

Al ruim 135 jaar is Melkmeisje een oer-Hollands kwaliteitsproduct. In 1879 werd door de Haarlemse zeepfabriek Het Klaverblad een reinigende, milde zeep gemaakt van karnemelk geproduceerd en onder de naam ’t Melkmeisje op de markt gebracht. Nederland maakten kennis met een heerlijke milde en zuivere zeep op basis van natuurlijke melkproteïnen. Generaties hebben zich ermee gewassen en nog steeds staan de producten van Melkmeisje bij een groot publiek in de badkamer, keuken en het toilet.

Melkmeisje is zo’n merk dat iedereen kent. Omdat je oma het al in huis had, toen je moeder en nu jij. De producten bevatten natuurlijke melkproteïnen die ervoor zorgen dat de natuurlijke vochtbalans van de huid behouden wordt. Het resultaat: een zachte en zuivere huid. Iedere dag weer. Bovendien zijn de producten van Melkmeisje dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de gevoelige en droge huid en kunnen ze door de gehele familie gebruikt worden.

Melkmeisje zeep en douche

De producten bevatten natuurlijke melkproteïnen die ervoor zorgen dat de natuurlijke vochtbalans van de huid behouden wordt. Het resultaat: een zachte en zuivere huid. Iedere dag weer. Bovendien zijn de producten van Melkmeisje dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de gevoelige en droge huid en kunnen ze door de gehele familie gebruikt worden.

De Melkmeisjes bad & douche crème hebben allen een milde receptuur waardoor je huid zachter en zuiver wordt. Daarnaast houdt het ook nog de vochtbalans op peil. Verder bestaat het assortiment van Melkmeisje grotendeels uit royale 1 liter flessen voor een schappelijke, Hollandse prijs. Daarom zijn de producten van Melkmeisje ideaal voor het hele gezin. Probeer de fijne producten ook en laat je verwennen door de zachtheid van Melkmeisje!

Melkmeisje Bad & Douche is verkrijgbaar in de volgende geuren:

  • Karnemelk: de klassieker van Melkmeisje. Een voedende en verzorgende creme voor onder de douche of in bad. Melkmeisje Karnemelk heeft een licht en fris parfum en is perfect voor het gehele gezin.
  • Honing: een gevoede en verzorgde huid dankzij Melkmeisje Honing. Met een heerlijk subtiel en romig parfum.
  • Pioenroos & Katoen: verrijkt met verzachtende en intensief verzorgende ingrediënten, melkproteinen en natuurlijk katoen voor extra voeding en verzorging. De geur is fluweelzacht en bloemig.
  • Katoen & Melk: licht en Oer-Hollands, zoals we van Melkmeisje gewend zijn. Heeft een zachte bloemengeur en verzorgd de huid optimaal.
  • Aloe Vera & Yoghurt: de lichte crème formule met yoghurt proteïnen en aloë vera beschermt de huid tegen uitdroging en ruikt heerlijk fris.
  • Zonnebloem & Melk: heerlijk fris en met een fruitige geur. Zacht en zuiver voor en extra voeding en verzorging.

Melkmeisje kopen

Melkmeisje koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De melkmeisje bad & douche crèmes zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Melkmeisje? Neem dan gerust contact met ons op via info@klantenservice.nl

|