Meridol

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Een gezond gebit

Om je gebid gezond te houden moet je dagelijks 2 maal je tanden poetsen. Het sterke gezonde gebit komt tot stand door goed en gezond tandvlees.Niet iedereen heeft van nature een even sterk gebit. Diabetici, zwangeren, senioren, stressgevoelige mensen en rokers zijn risicogroepen. Meridol beschermt je tandvlees altijd.

Optimale mondverzorging

Voor een optimale mondhygiëne reinig je je gehele gebit inclusief het tandvlees met een goede tandenborstel. Meridol tandpasta zorgt daarbij voor reiniging en een frisse smaak. Het verwijdert de tandplaque en is belangrijk vanwege de fluoride. De interdentale ruimte tussen je tanden en kiezen kun je reinigen met aanvullende flossproducten. Vergeet bovendien je tong niet: ook daarop bevinden zich talloze bacteriën. Deze kun je reinigen met de tandenborstel of beter nog met een tongreiniger. Aanvullend kun je nog een spoelmiddel gebruiken.

Meridol helpt je tandvlees

Meridol tandpasta en mondspoeling bevatten de unieke actieve ingrediëntencombinatie van Amin- en Tinfluoride met een langdurig effect. Deze vermindert de activiteit van bacteriële plaque (de belangrijkste oorzaak van ontstoken tandvlees) en remt de vorming van plaque. Zo beschermt Meridol je tegen ontstoken of geïrriteerd tandvlees en gaatjes.

Meridol tandenborstel

De microfijne borstelharen van de meridol tandenborstel zorgen voor een grondige reiniging van de tanden en langs de tandvleesrand. De tandenborstel is zacht waardoor hte het tandvlees minder snel beschadigd.

|