Mielbio

Mielbio is een Italiaans merk dat zich richt op de productie van biologische honing en bijenproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder honing, propolis, koninginnegelei, bijenpollen en bijenwas.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Mielbio Veldbloem Honing Bio
Mielbio Veldbloem Honing Bio
300 gr
(0)
6,30
Bekijk product: Mielbio Veldbloem Honing Bio
Mielbio Boshoning Bio
Mielbio Boshoning Bio
300 gr
(0)
6,72
Bekijk product: Mielbio Boshoning Bio
Mielbio Alpenhoning Bio
Mielbio Alpenhoning Bio
300 gr
(0)
6% korting
7,29 (adviesprijs) 6,83
Bekijk product: Mielbio Alpenhoning Bio
3x Mielbio Veldbloem Honing Bio
Multipack
3x
3x Mielbio Veldbloem Honing Bio
300 gr
(0)
18,71
Bekijk product: 3x Mielbio Veldbloem Honing Bio
3x Mielbio Boshoning Bio
Multipack
3x
3x Mielbio Boshoning Bio
300 gr
(0)
5% korting
20,97 (adviesprijs) 19,96
Bekijk product: 3x Mielbio Boshoning Bio
3x Mielbio Alpenhoning Bio
Multipack
3x
3x Mielbio Alpenhoning Bio
300 gr
(0)
7% korting
21,87 (adviesprijs) 20,29
Bekijk product: 3x Mielbio Alpenhoning Bio

Mielbio

Mielbio is een Italiaans merk dat zich richt op de productie van biologische honing en bijenproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder honing, propolis, koninginnegelei, bijenpollen en bijenwas. De belangrijkste voordelen van Mielbio zijn de biologische en duurzame productiemethoden die worden gebruikt om de producten te maken. Het merk werkt samen met lokale imkers die zich inzetten voor het behoud van bijenpopulaties en het behoud van de natuurlijke omgeving. Dit betekent dat de producten van Mielbio vrij zijn van pesticiden en andere schadelijke stoffen die vaak worden gebruikt in de conventionele landbouw. Bovendien biedt Mielbio een breed scala aan smaken en variëteiten van honing, waaronder acacia, kastanje, tijm en lavendel. Elk van deze honingsoorten heeft zijn eigen unieke smaak en eigenschappen, waardoor klanten een breed scala aan opties hebben om uit te kiezen. Ten slotte is Mielbio ook betrokken bij het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken. Door Mielbio-producten te kopen, kunnen klanten bijdragen aan deze inspanningen en tegelijkertijd genieten van hoogwaardige, biologische honing en bijenproducten.

Mielbio kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Mielbio? Bij Plein vind je altijd de beste Mielbio acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Mielbio voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.