Minami

Minami is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige Omega 3-voedingssupplementen. Tijdens het productieproces maakt Minami gebruik van gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethoden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Minami Morepa MorEPA Mini Smart Fats
Minami Morepa MorEPA Mini Smart Fats
60 capsules
(0)
Morgen in huis
25% korting
24,95 (adviesprijs) 18,71
Bekijk product: Minami Morepa MorEPA Mini Smart Fats
Minami Mor Dha Citroen
Minami Mor Dha Citroen
60 capsules
(0)
Morgen in huis
16% korting
33,95 (adviesprijs) 28,50
Bekijk product: Minami Mor Dha Citroen

Minami

Minami is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van omega 3-voedingsupplementen. Deze supplementen bieden stuk voor stuk kwaliteit en een hoge zuiverheid. In plaats van simpelweg als "goed “bestempeld te worden, is Minami erkend als beste. De visolieproducten van Minami worden bovendien geproduceerd volgens een strenge Europese milieunorm. 

Tijdens het produceren van haar producten maakt Minami gebruik van gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethoden. Deze zijn door genomineerde wetenschappers geprezen. Dit productieproces zorgt voor een zeer hoge dosering van omega-3 en een niet te evenaren zuiverheid. 

Minami producten

Minami heeft producten met een hoge omega 3 hoeveelheid en kwaliteit. Minami heeft de volgende producten in haar assortiment: 

  • Minami Mor Dha Citroen: 80% Omega-3 DHA Formule
  • Minami Morepa MorEPA Mini Smart Fats: Voor kinderen vanaf 6 jaar

Let op!

Dit zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Minami kopen op Plein

Minami heeft diverse producten met een hoge Omega-3 hoeveelheid en kwaliteit. Minami Omega-3 producten koop je op Plein. Bekijk het assortiment van Minami op Plein. Altijd snel in huis!