Murray's

Murray's heeft diverse pomade's in het assortiment dit jouw haar handelbaar maken en het haar perfect in model brengen. Murray's wax producten zijn van professionele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Murray's Edgewax
Murray's Edgewax
120 ml
Morgen in huis 7% korting
Murray's Hair Beeswax Cream
Murray's Hair Beeswax Cream
178 ml
15% korting
Murray's Hair Small Batch 50-50
Murray's Hair Small Batch 50-50
85 gram
Murray's Hair Extra Heavy
Murray's Hair Extra Heavy
85 gram
Murray's Original Pomade Small
Murray's Original Pomade Small
32 gram
5% korting

Murray's 

De Murray's wax is al meer dan 90 jaar de beste wax ter wereld. Veel stylisten vinden het een fijn product om te gebruiken omdat de verschillende waxen elk type haar aankunnen en kunnen stylen waardoor het ook nog de hele dag in model blijft.

De pomade's van Murray's zorgen ervoor dat je haar de hele dag in model blijft. De wax van Murray's is van professionele kwaliteit en maakt het mogelijk om elk kapsel te realiseren. Murray's voegt glans en textuur toe. Het ideale product om je haar te stylen.

Murray's aanbieding

Op zoek naar de beste Murray's aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Murray's aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Murray's product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Murray's wax kopen bij Plein

Murray's kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je de beste wax van Murrray's. Je vind alle Murray's producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis!