Natusor * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De huidverzorgingscreme van Natusor staat in het verre oosten al voor ongeveer 5000 jaar bekend als een natuurlijk geneesmiddel dat heilzaam is voor de huid. De Koreaanse Ginseng wordt als de allerbeste en sterkste ter wereld beschouwd.
Lees meer

Natusor

De huidverzorgingscreme van Natusor staat in het verre oosten al voor ongeveer 5000 jaar bekend als een natuurlijk geneesmiddel dat heilzaam is voor de huid. De Koreaanse Ginseng wordt als de allerbeste en sterkste ter wereld beschouwd. Het originele extract van de Koreaanse Ginseng in de crème activeert de bloedcirculatie in het bindweefsel, brengt het vochtgehalte in de huid weer op peil en versnelt het aanmaken van nieuwe huidcellen. Daarnaast helpt de crème ook bij het hydrateren van een droge en gevoelige huid zodat deze weer zacht en soepel is. De niet vettige crème trekt snel in de huid voor een efficiënte werking.

Natusor kopen op Plein

Natusor koop je op Plein. De eeuwenoude Koreaanse Ginseng crème wordt gezien als een natuurlijk geneesmiddel dat heilzaam is voor de huid. Ontdek alle voordelen van Natusor Ginseng crème op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs