Nestle

De beste babyvoeding voor je kindje voor elke ontwikkelingsfase van je kleintje. Het assortiment van Nestlé bestaat uit melk, papjes, toetjes en tussendoortjes. Begin gezond en blijf gezond met Nestlé.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Nestlé babyvoeding

Nestlé bestaat al meer dan 150 jaar. Deze jarenlange ervaring met het maken van voeding voor kleine kinderen heeft geleid tot een uitgebreid en gevarieerd assoriment van producten die aansluiten op de voedingsbehoeften van kinderen. Het assortiment van Nestlé bestaat uit papjes, toetjes en tussendoortjes.

Nestlé Yogolino

Je kindje heeft tot en met de leeftijd van drie jaar een calciumbehoeften die twee keer zo hoog is dan die bij volwassenen. Yogolino is een verantwoord en romig zuivelhapje en is erg lekker als toetje of gewoon als tussendoortje voor kindjes vanaf zes maanden. De porties bevatten calcium en magnesium voor sterke botten en zink om je kindje goed te helpen groeien. Verkrijgbaar in de smaken aardbei en banaan. 

Nestlé Supersapje

Nestlé Supersapje is ekker als tussendoortje of als gezonde aanvulling op de dagelijkse portie groente en fruit van je kindje. Geschikt voor kindjes vanaf zes maanden. 

Nestlé Pyjamapapje 

Nestlé Pyjamapapje zorgt voor een heerlijk verzadigd gevoel voor het slapen gaan. Nestle Pyjamapapje is een verantwoord, lekker en compleet papje. Verkrijgbaar in de smaak Tarwebiscuit en 5 granen.

Nestlé kopen op Plein.nl

Bij Plein vind je het assortiment van Nestlé babyvoeding. Bestel de favoriete babyvoeding of verantwoorde tussendoortjes gemakkelijk en snel online. Altijd snel in huis.

|