Nestosyl

Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en daarnaast heeft de crème een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Deze wondcrème is zonder recept online te bestellen bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Nestosyl Creme
bij jeuk door processierups
Nestosyl Creme
15 gr
(0)
Woensdag in huis
5,23
Bekijk product: Nestosyl Creme
Nestosyl Creme
bij jeuk door processierups
Nestosyl Creme
30 gr
(1)
Woensdag in huis
7,88
Bekijk product: Nestosyl Creme
Nestosyl 3-in-1 Wondgel
Gezond de zomer door
Nestosyl 3-in-1 Wondgel
75 ml
(0)
Woensdag in huis
9,99
Bekijk product: Nestosyl 3-in-1 Wondgel

Nestosyl

Nestosyl is opgericht in 1971 en staat bekend om zijn multifunctionele huidcrème. Nestosyl is herkenbaar door de oranje verpakking en wordt gebruikt ter verlichting van kleine wondjes. Dit kan komen door kleine ongelukjes of insectenbeten. Door de relatief kleine verpakking is deze wondcrème ideaal voor op reis. Naast de klassieke crème heeft Nestosyl ook een wondgel die de wondheling bevordert.

Nestosyl zalf

De vertrouwde klassieke Nestosyl crème is een multifunctionele zalf tegen allerlei kleine wondjes. De zalf is ter verlichting van plaatselijke kortdurende jeuk, insectenbeten, oppervlakkige schaaf- en snijwonden, brandwonden, blaren, winterhanden en -tenen. Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en daarnaast heeft de crème een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Deze wondcrème is zonder recept verkrijgbaar bij Plein.

Nestosyl wondgel

Nestosyl heeft naast de classic crème ook een wondgel, genaamd de Nestosyl 3-in-1 Wondgel. Deze wondgel is een medisch hulpmiddel ter bevordering van de heling van een wond. De wondgel is een parabeenvrije gel die geschikt is van droge of vochtige wonden. Denk hierbij aan oppervlakkige brandwonden, schaafwonden, heelkundige wonden en bij een lichte vorm van doorligwonden. Bij doorligwonden moet dit wel vastgesteld worden door een arts. De gel werkt verkoelend en verlicht de pijn. Daarnaast bevordert het de wondgenezing en helpt het om infecties te voorkomen. De 3-in-1 wondgel plakt niet vast aan pleisters of verband.

Nestosyl online kopen

Nestosyl koop je eenvoudig, snel en veilig online bij Plein. Wij verkopen het complete Nestosyl assortiment waardoor jij weer snel van je wonden af bent. Ontdek nu alle Nestosyl producten en bestel direct online. Fijn geregeld: bestel op werkdagen en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.