Nestosyl

Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en heeft een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Nestosyl is een multifunctionele zalf en ook verkrijgbaar als wondgel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Nestosyl Creme
Nestosyl Creme
30 gr
Nestosyl 3-in-1 Wondgel
Nestosyl 3-in-1 Wondgel
75 ml
33% korting
Nestosyl Creme
Nestosyl Creme
15 gr
2x Nestosyl 3-in-1 Wondgel
2x Nestosyl 3-in-1 Wondgel
75 ml
36% korting

Nestosyl

Nestosyl is opgericht in 1971 en staat bekend om zijn multifunctionele huidcrème. Nestosyl is herkenbaar door de oranje verpakking en wordt gebruikt ter verlichting van kleine wondjes. Dit kan komen door kleine ongelukjes of insectenbeten. Door de relatief kleine verpakking is deze wondcrème ideaal voor op reis. Naast de klassieke crème heeft Nestosyl ook een wondgel die de wondheling bevordert.

Nestosyl zalf

De vertrouwde klassieke Nestosyl crème is een multifunctionele zalf tegen allerlei kleine wondjes. De zalf is ter verlichting van plaatselijke kortdurende jeuk, insectenbeten, oppervlakkige schaaf- en snijwonden, brandwonden, blaren, winterhanden en -tenen. Nestosyl werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend en daarnaast heeft de crème een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking. Deze wondcrème is zonder recept verkrijgbaar bij Plein.

Nestosyl wondgel

Nestosyl heeft naast de classic crème ook een wondgel, genaamd de Nestosyl 3-in-1 Wondgel. Deze wondgel is een medisch hulpmiddel ter bevordering van de heling van een wond. De wondgel is een parabeenvrije gel die geschikt is van droge of vochtige wonden. Denk hierbij aan oppervlakkige brandwonden, schaafwonden, heelkundige wonden en bij een lichte vorm van doorligwonden. Bij doorligwonden moet dit wel vastgesteld worden door een arts. De gel werkt verkoelend en verlicht de pijn. Daarnaast bevordert het de wondgenezing en helpt het om infecties te voorkomen. De 3-in-1 wondgel plakt niet vast aan pleisters of verband.

Nestosyl kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Nestosyl. Van de wondgel tot de zalf. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!