Nina Ottosson * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Het hondenspeelgoed van Nina Ottosson is interactief, leuk en leerzaam. Het speelgoed daagt je trouwe viervoeter uit en staat garant voor urenlang speelplezier. Van de allerhoogste kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende varianten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Nina Ottosson Hondenspel Multi Puzzle 38 cm
Nina Ottosson Hondenspel Multi Puzzle 38 cm
Morgen in huis 16% korting
Nina Ottosson Hondenspel Challenge Slider 38 cm
Nina Ottosson Hondenspel Challenge Slider 38 cm
Morgen in huis 7% korting
Nina Ottosson Hondenspel Wobble Bowl  Ø 30 cm
Nina Ottosson Hondenspel Wobble Bowl Ø 30 cm
Morgen in huis 6% korting
Nina Ottosson Kattenspel Puzzle & Play Melon Madness
Nina Ottosson Kattenspel Puzzle & Play Melon Madness
1
Tijdelijk uitverkocht 8% korting
Nina Ottosson Kattenspel Hunt'n Swat Treat Tumbler
Nina Ottosson Kattenspel Hunt'n Swat Treat Tumbler
Tijdelijk uitverkocht 6% korting
Nina Ottosson Kattenspel Puzzle & Play Buggin Out
Nina Ottosson Kattenspel Puzzle & Play Buggin Out
Tijdelijk uitverkocht

Nina Ottosson

De filosofie van Nina Ottosson is dat honden fysiek maar ook mentaal actief moeten zijn. De meeste baasjes zorgen er wel voor dat hun hond actief is maar vergeten vaak de mentale uitdagingen. Hier heeft Nina Ottosson de oplossing voor. De producten van Nina Ottosson zijn zeer uitdagend en zijn voor iedere leeftijd en ras. De puzzel producten hebben diverse niveaus dus of je nu een Forrest Gump of een Einstein hebt, er zit altijd een product tussen voor jouw hond. 

Nina Ottosson hondenspeelgoed Dog Brick 

Dit hondenspel is de ideale manier om je hond mentaal uit te dagen. Daarnaast verwen je je hond met een lekkere beloning. Het gebruik van de Dog Brick stimuleert jouw hond mentaal en voorkomt dat hij of zij zich gaat vervelen. Stel zelf in hoe moeilijk je de puzzel wilt maken, hoe meer bedekte compartimenten, hoe moeilijker de puzzel zal zijn. Je zult je verbazen, je hond is slimmer dan je denkt. 

Nina Ottossen Dog Twister

Dit leuke puzzel spel daagt jouw hond uit om snoepjes te vinden door de schijven, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven. Is de Dog Twister puzzel niet uitdagend genoeg meer? Dan gebruik je de pluggen om de schijven vast te zetten. Voordat jouw trouwe viervoeter de schijven kan schuiven moet hij of zij eerst de pluggen verwijderen. De Dog Twister van Nina Ottossen is de perfecte manier om jouw hond uit te dagen en samen een leuke tijd te hebben. 

Nina Ottossen Dog Tornado 

De Dog Tornado van Nina Ottosson stimuleert en daagt jouw hond uit met de vier lagen. De vier lagen van de puzzel kunnen gevuld worden met traktaties voor jouw hond. Zet de lagen vast met de kunststof botjes. De Dog Tornado heeft 3 niveaus om jouw hond uit te blijven dagen. 

Het is belangrijk dat je de puzzels van Nina Ottosson regelmatig schoon maakt. De Puzzels zijn gemakkelijk schoon te maken met heet water en (milde) zeep. Spoel ten slotte de puzzel en alle onderdelen grondig af. 

Nina Ottosson kopen op Plein

Nina Ottosson heeft de leukste speeltjes voor jouw hond. De speeltjes zijn leuke puzzels die jouw hond mentaal bezig houden en belonen met lekkere traktaties. Voorkom verveling en speel leuk samen met jouw hond. Bekijk het assortiment van Nina Ottosson op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs