Norit * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Norit helpt bij diarree of bij darmklachten zoals winderigheid, een opgeblazen gevoel of gasvorming/gasophoping. De producten van Norit helpen de klachten af te nemen op een natuurlijke manier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Norit Capsules 200 mg
Norit Capsules 200 mg
30 stuks
Morgen in huis
Norit Kids
Norit Kids
60 gr
Morgen in huis 18% korting
Norit Carbomix
Norit Carbomix
50 gr
Morgen in huis
Norit Tabletten 125 mg
Norit Tabletten 125 mg
180 stuks
Tijdelijk uitverkocht
Norit Tabletten 125 mg
Norit Tabletten 125 mg
50 stuks
Morgen in huis

Norit

Norit helpt bij diarree of bij darmklachten zoals winderigheid, een opgeblazen gevoel of gasvorming/gasophoping. Deze ongemakken kunnen heel vervelend zijn. Daarom helpt Norit om maag en darmklachten te verminderen. De producten van Norit helpen de klachten af te nemen op een natuurlijke manier. Lees voordat je Norit gebruikt, altijd de gebruiksaanwijzing.

Norit helpt bij diarree

Norit helpt bij diarree. De producten bevatten geactiveerde kool waardoor schadelijke stoffen die diarree veroorzaken geabsorbeerd worden. Zo verlaten ze via de ontlasting het lichaam. De natuurlijkste oplossing om de oorzaak van diarree effectief aan te pakken. Norit mag niet gebruikt worden bij ernstige verstopping van het darmkanaal, plotselinge buikpuin en zweervorming. 

Winderigheid en een opgeblazen gevoel

Bij het verteren van voedsel in de darmen wordt altijd wat lucht gevormd. Dit wordt voor een deel opgenomen door het lichaam, terwijl het andere deel het lichaam verlaat via een wind. Dit is heel normaal. Als er erg veel lucht wordt gevormd, dan kan je last krijgen van winderigheid, een opgeblazen gevoel, darmkramp en borrelende buik. Van zogenoemde gasvorming/gasophoping kan voorkomen door diëten, anders eten, vakantie eten of bewegen. Dit kan ook bevordert worden door het eten van producten die gasophoping bevorderen, zoals aardappels of bonen).

Gelukkig heeft Norit de producten om dit te verhelpen. De Norit Anti Flatulentie zorgt voor vermindering van klachten die winderigheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Hierdoor zullen de klachten verminderen.

Norit bij vergiftiging

Soms komt het voor dat je kind iets in demond stopt dat niet voor consumptie bedoeld is, zoals wasmiddel, schoonmaakmiddelen en andere producten uit het schoonmaakkastje. Je moet altijd een arts raadplegen over hoe te handelen maar in veel gevallen wordt Norit geadviseert dus het kan verstandig zijn om preventief Norit in huis te hebben. Norit bevat active kool dat de giftige stof in de maag of darmen absorbeert. Er zijn vergiftigingen waarbij je geen Norit mag gebruiken dus gebruik Norit alleen na advies van een deskundige. Norit heeft een speciaal product dat je bij vergiftiging gebruikt, Carbomix.

Norit kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Norit. Ontdek nu de verschillende producten en bestel direct bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs