Norlevo * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De morning after pil van Norlevo is een noodanticonceptie pil die is bedoeld om zwangerschap te voorkomen na onbeschermde geslachtsgemeenschap of bij het mislukken van de anticonceptie.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Norlevo Morning After Pil Noodanticonceptie
Norlevo Morning After Pil Noodanticonceptie
Maandag in huis

Norlevo

De morning after pil van Norlevo is een noodanticonceptie pil die is bedoeld om zwangerschap te voorkomen na onbeschermde geslachtsgemeenschap of bij het mislukken van de anticonceptie. Het is belangrijk dat je de morning after pil van Norlevo niet gebruikt als je allergisch bent voor één of meer van de stoffen in het geneesmiddel.

Hoe gebruik je Norlevo morning after pil?

Het is belangrijk dat je de pil zo snel mogelijk in neemt. Bij voorkeur binnen 12 uur en niet meer dan 72 uur (3 dagen) nadat je onbeschermde geslachtsgemeenschap hebt gehad. De morning after pil van Norlevo kan op elk moment van je menstruatiecyclus ingenomen worden, ervan uitgaande dat je niet al zwanger bent of denkt dat je al zwanger bent. De pil niet kauwen maar in zijn geheel doorslikken met water. Het innemen van de pil moet niet worden uitgesteld. Hoe sneller je de pil na de onbeschermde geslachtsgemeenschap inneemt, hoe beter het middel werkt.

Goed om te weten

Dit is een geneesmiddel. Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Norlevo morning after pil kopen op Plein

Norlevo koop je op Plein. De morning after pil van Norlevo dient gebruikt te worden om zwangerschap te voorkomen na onbeschermde geslachtsgemeenschap of bij het mislukken van anticonceptie. Bestel Norlevo morning after pil bij op Plein. Altijd snel in huis en discreet verzonden.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs