Nuk

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt NUK producten die het leven van jou en je kindje makkelijker maken en die de ontwikkeling van baby’s stimuleren. De spenen, bekers en flessen van Nuk zijn handig in gebruik en uitgevoerd in leuke designs.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Nuk First Choice Junior Cup Mickey Mouse
Nuk First Choice Junior Cup Mickey Mouse
300 ml
0
Tijdelijk uitverkocht

NUK

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt NUK producten die het leven van jou en je kindje makkelijker maken en die de ontwikkeling van baby’s stimuleren. Dit doet NUK niet zomaar, maar altijd in samenwerking met vooraanstaande experts als verloskundigen, artsen en voedingsdeskundigen. Ook wordt geluisterd naar de ervaring van moeders en vaders om te leren over de behoeften van de moeder en baby in de belangrijke eerste jaren.

Deze grote zorg en systematisch aanpak leidt tot goed doordachte oplossingen in de ontwikkeling van producten die in het hele assortiment terug te vinden zijn. NUK producten zijn onderling uitwisselbaar en zijn optimaal aangepast aan de diverse stadia van ontwikkeling van jouw kindje; vanaf geboorte tot aan kleuterleeftijd. Met NUK ben je er altijd zeker van dat je het juiste doet voor jouw kindje.

Alleen de hoogste kwaliteit

NUK vindt het belangrijk om bewust bezig te zijn met de gezondheid en de veiligheid van baby’s. De productie van NUK flessen, spenen en fopspenen vindt plaats in hun eigen fabriek in Duitsland waar alle onderdelen van het product, van grondstof tot verpakkingsmaterialen, grondig worden gecontroleerd. Naast de strenge controle die NUK zelf uitvoert, is er een nauwe samenwerking met het onafhankelijke Fresenius Instituut om ervoor te zorgen dat alle producten altijd aan het hoogst mogelijke niveau voldoen. Dat is wel zo fijn.

NUK speen

Baby’s die aan de borst drinken, drinken van nature op het juiste tempo en hebben minder last van krampjes. Helaas zijn de meest flesspenen recht waardoor de melk rechtstreeks de keel in gaat en de baby te snel drinkt. Daarom heeft NUK spenen ontwikkeld met een typische asymmetrische vorm die geïnspireerd is door de vrouwelijke tepel bij borstvoeding. De flesspenen zijn voorgevormd en hebben een drinkgat wat niet in het midden zit. Hierdoor komt de melk eerst in de mond en kan het zich goed vermengen met het speeksel en rustig worden doorgeslikt. Dit is beter voor de spijsvertering en zorgt voor een rustigere voeding. De NUK speen is de enige speen waarvan medisch is bewezen dat deze goed is te combineren met borstvoeding.

NUK flessen en bekers

NUK heeft voedingsflessen in verschillende soorten en maten, er zit dus altijd wel een goed formaat of type voor jouw kindje bij. Dankzij de unieke asymmetrische flesspeen drinken baby’s rustiger. Naast voedingsflessen biedt NUK ook een scala aan trainingsflessen en bekers. De NUK trainingsflessen helpen bij een goede overgang van flesvoeding naar zelfstandig drinken. Dit wordt gestimuleerd met de zachte tuiten en eenvoudige grip handvatten. Ook voor kinderen die al zelfstandig kunnen drinken heeft NUK een reeks leuke bekers.

NUK fopspeen

Zuigen is een natuurlijke reflex voor baby’s en heeft een rustgevende en kalmerende werking. De NUK fopspenen bevorderen deze natuurlijke zuigbehoefte. De fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel en trainen hierbij de spieren van de lippen, de tong en de kaken. Deze spelen een grote rol als je kind leert eten en praten. Het gebogen anatomisch gevormde mondschild heeft een perfecte pasvorm voor de mond van een kind. Door de inventieve ventilatiegaten maakt de speen minder contact met de huid, wat een geïrriteerde huid voorkomt. De NUK fopspeen is de meest verantwoorde fopspeen die verkrijgbaar is.

NUK babyproducten kopen op Plein

Wil je een NUK speen of NUK flessen kopen? Bestel jouw NUK producten voordelig en snel bij Plein, jouw online babywinkel. Op Plein vind je een groot assortiment aan NUK producten. Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat je je bestelling snel en netjes wordt bezorgd.