OB

Voor elke vrouw is de sterkte van de menstruatie verschillend en tevens varieert deze in de loop van je menstruatieperiode. Daarom heeft o.b. verschillende soorten tampons ontworpen voor elke dag van je menstruatie. Bestel o.b. bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 18 van 18

loreal-logo

o.b. tampons

Voor elke vrouw is de sterkte van de menstruatie verschillend en tevens varieert deze in de loop van je menstruatieperiode. Om deze reden heeft heeft o.b. verschillende soorten tampons ontworpen voor elke dag van je menstruatie. 

o.b. tampons Original

De o.b. Original tampon met gebogen groeven biedt je de o.b.kwaliteit voor een betrouwbare bescherming wanneer je die het meeste nodig hebt. Met StayDry-technologie voor het droog houden van de koordje en een schoon gevoel. O.b. Original is verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Normal: tampons voor een lichte tot normale menstruatie.
  2. Super: tampons voor een zware menstruatie.
  3. Super Plus: tampons voor een zeer zware menstruatie.

o.b. ProComfort

o.b. ProComfort met Dynamic Fit technologie met 3D-expansie waardoor de tampon zich natuurlijk aan je lichaam aanpast. De unieke aaneensluitende groeven zorgen ervoor dat de vloeistof zich efficiënt binnenin de tampon verspreidt. Voor ultiem comfort en betrouwbare bescherming. Met SilkTouch oppervlak voor extra gemakkelijk inbrengen en verwijderen.

o.b. ProComfort Mini – de tampon om mee te beginnen

Dit is de beste tampon om mee te beginnen, omdat dit de kleinste is. Deze is zeer makkelijk in te brengen door zijn geringe afmeting, slanke vorm, smalle ronde top en het unieke SilkTouch omhulsel.

o.b. ProComfort Normal – bij een lichte tot normale menstruatie

Gebruik deze tampons bij de eerste dagen van je menstruatie, omdat deze meestal zwaarder zijn. Tijdens deze dagen biedt deze variant een comfortabele bescherming.

o.b. ProComfort Super – normale tot zware menstruatie

Gebruik de ProComfort Super als je menstruatie normaal tot zwaar is. Voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

o.b. ProComfort Super Plus – bij een zeer zware menstruatie

Dit type is een tampon met 6 druppels. Dat geeft aan dat deze geschikt is bij een zeer zware menstruatie of voor vrouwen die zijn bevallen.

o.b. ProComfort Night

Je kunt ’s nachts onbezorgd tampons dragen. Doordat o.b. ProComfort Night is ontworpen met beschermende SilkTouch vleugels, die het vocht opvangen dat bij andere tampons soms ontsnapt. Dit maakt de tampon ideaal voor gebruik tijdens de nacht en biedt het tot 8 uur lang bescherming. Zo kan je je de hele nacht zeker voelen. Ook als je ligt. 

o.b. ProComfort Normal – bij een lichte tot normale menstruatie

o.b. ProComfort Night Normal is het meest geschikt voor normale tot zware menstruatie.

o.b. ProComfort Super – normale tot zware menstruatie

Gebruik de ProComfort Super als je menstruatie normaal tot zwaar is. Voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

o.b. Pro Comfort Applicator

De o.b. Compact Applicator tampon voor zacht en hygiënisch inbrengen, is ontwikkeld in een handzaam formaat voor praktisch en discreet gebruik. De applicator is klein genoeg om in je handpalm of zak te passen. Omdat jij je lichaam beter kent dan wie ook, ben jij de enige die weet wat het beste bij je past. Het is heel gemakkelijk om een tampon met je vinger zonder inbrenghuls in positie te brengen. De gebogen groeven van de o.b. tampon zijn ontworpen om vocht naar de kern van de tampon te leiden en bieden een betrouwbare bescherming. Zo heb je een optimale controle bij het juist plaatsen van de tampon.

o.b. ProComfort Applicator Normal – lichte tot normale menstruatie

Deze tampons zijn voorzien van een inbrenghuls. Deze variant geeft je een comfortabele bescherming bij een lichte tot normale menstruatie.

o.b. ProComfort Applicator Super – normale tot zware menstruatie

De inbrenghuls van o.b. helpt je bij het inbrengen van de tampon. Bij een normale tot zware menstruactie is de 'Super' variant geschikt.

Ob online kopen bij Plein

Met de producten van Ob ondersteun je jouw hygiëne tijdens je maandelijkse periode. Op Plein.nl vind je het complete assortiment Ob producten. Bestel nu Ob tampons online en ontvang deze de volgende al, mits voorradig, voordelig in huis.

|