OB

Voor elke vrouw is de sterkte van de menstruatie verschillend en tevens varieert deze in de loop van je menstruatieperiode. Daarom heeft o.b. verschillende soorten tampons ontworpen voor elke dag van je menstruatie. Bestel o.b. bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 17 van 17

o.b. Tampons

Voor elke vrouw is de sterkte van de menstruatie verschillend en tevens varieert deze in de loop van je menstruatieperiode. Om deze reden heeft heeft o.b. verschillende soorten tampons ontworpen voor elke dag van je menstruatie. Weet je nog niet welke tampon voor jou geschikt is? Hieronder vindt je meer informatie over de tampons van o.b.

o.b. Original

o.b. Original Normal – tampons voor een lichte tot normale menstruatie

Meestal zijn de eerste dagen van je menstruatie zwaarder en heb je dus betrouwbare bescherming nodig. Gebruik hiervoor o.b. Original Normal tampons.

o.b. Original Super – tampons voor een normale tot zware menstruatie

Bij een normale tot zware menstruatie kun je voor een optimale bescherming o.b. Original Super tampons gebruiken.

ob. Original Super Plus – tampons voor een zeer zware menstruatie

o.b. Original Super Plus tampons zijn tampons met 6 druppels. Dit houdt in dat deze vooral geschikt zijn bij een zeer zware menstruatie of bij vrouwen die zijn bevallen.

o.b. ProComfort

o.b. ProComfort Mini – de tampon om mee te beginnen

Dit is de beste tampon om mee te beginnen, omdat dit de kleinste is. Deze is zeer makkelijk in te brengen door zijn geringe afmeting, slanke vorm, smalle ronde top en het unieke SilkTouch omhulsel.

o.b. ProComfort Normal – bij een lichte tot normale menstruatie

Gebruik deze tampons bij de eerste dagen van je menstruatie, omdat deze meestal zwaarder zijn. Tijdens deze dagen biedt deze variant een comfortabele bescherming.

o.b. ProComfort Super – normale tot zware menstruatie

Gebruik de ProComfort Super als je menstruatie normaal tot zwaar is. Voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

o.b. ProComfort Super Plus – bij een zeer zware menstruatie

Dit type is een tampon met 6 druppels. Dat geeft aan dat deze geschikt is bij een zeer zware menstruatie of voor vrouwen die zijn bevallen.

o.b. ProComfort Night

o.b. ProComfort Normal – bij een lichte tot normale menstruatie

Gebruik deze tampons bij de eerste dagen van je menstruatie, omdat deze meestal zwaarder zijn. Tijdens deze dagen biedt deze variant een comfortabele bescherming.

o.b. ProComfort Super – normale tot zware menstruatie

Gebruik de ProComfort Super als je menstruatie normaal tot zwaar is. Voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

o.b. Pro Comfort Applicator

o.b. ProComfort Applicator Normal – lichte tot normale menstruatie

Deze tampons zijn voorzien van een inbrenghuls. Deze variant geeft je een comfortabele bescherming bij een lichte tot normale menstruatie.

o.b. ProComfort Applicator Super – normale tot zware menstruatie

De inbrenghuls van o.b. helpt je bij het inbrengen van de tampon. Bij een normale tot zware menstruactie is de 'Super' variant geschikt.

|