Olaplex

Ontdek de kracht van Olaplex haarverzorgingsproducten. Olaplex herstelt extreem beschadigd haar en transformeert jouw droge en poreuze haar in zachte, glanzende en sterke lokken. Ontdek het 3-stappen systeem en de shampoo en conditioner.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment
Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment
100 ml
(0)
Morgen in huis
11% korting
29,99 (adviesprijs) 26,62
Bekijk product: Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment
Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner
Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner
250 ml
(0)
Morgen in huis
16% korting
29,99 (adviesprijs) 25,10
Bekijk product: Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Olaplex 

Olaplex is het enige gepatenteerde systeem dat extreem beschadigd haar kan herstellen. Het herstelt droog en poreus haar en transformeert het in zacht, glanzend en sterk haar. Olaplex heeft haar productlijn zo ontworpen zodat je gemakkelijk en stap-voor-stap het beste resultaat krijgt. Op Plein vind stap 3, 4 en 5 van de Olaplex haarverzorgingslijn. 

Olaplex No.3 Hair Perfector

De Hair Perfector van Olaplex herstelt, beschermt en versterkt het haar. De effectieve thuisbehandeling voedt en versterkt je lokken en zorgt voor een algemene verbetering van jouw haarconditie.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

De Bond Maintenance Shampoo van Olaplex versterkt, herstelt en repareert het haar. Naast natuurlijk haar is de Bond Maintenance Shampoo ook geschikt voor chemisch behandeld haar. De interne haarstructuur wordt na iedere wasbeurt zichtbaar verbeterd en zorgt voor een intense glans. Tenslotte verbetert de shampoo de handelbaarheid van het haar en verbindt het de verbroken zwavelbruggen met elkaar. 

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner

De Bond Maintenance Conditioner van Olaplex hydrateert, repareert en versterkt het haar. De hydraterende conditioner is vrij van sulfaten waardoor je de structurele schade van chemisch behandeld haar verbetert. De gepatenteerde formule zorgt ervoor dat de hydratatie mogelijk is zonder dat het haar gaat pluizen. 

Olaplex kopen op Plein

Op Plein vind je de haarverzorgingslijn van Olaplex. Ontdek nu de herstellende producten en ontdek hoe ook jij je haren weer mooi en in goede conditie krijgt. Bestel nu Olaplex bij Plein. Altijd snel in huis.