Oligo Pharma

Oligo Pharma levert al meer dan 25 jaar voedingssupplementen in vele Europese landen en daarbuiten. Oligo Pharma heeft verschillende producten die bijdragen aan het ondersteunen van je eigen gezondheid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Oligo Pharma Horma Huidcreme
Oligo Pharma Horma Huidcreme
50 gr
1

Oligo Pharma

Oligo Pharma levert al meer dan 25 jaar voedingssupplementen in vele Europese landen en daarbuiten. De afnemers van Oligo Pharma zijn niet alleen de thuisconsumenten. maar ook professionele instanties zoals natuurgeneeskundigen, apotheken, drogisterijen, reformzaken en natuurwinkels.

Oligo Pharma producten

Oligo Pharma heeft verschillende producten die bijdragen aan het ondersteunen van je eigen gezondheid:

  • Oligo Pharma Vascu Vitaal h elpt de conditie van bloedvaten
  • Oligo Pharma Horma Huidcrème is een plantaardige huidcrème voor een zachte en gehydrateerde huid

Goed om te weten

Dit zijn een voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Oligo Pharma kopen op Plein

Oligo Pharma koop je op Plein. Oligo Pharma heeft verschillende producten die ondersteuning bieden bij een gezondere levensstijl. Bekijk het assortiment van Oligo Pharma op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!