Ovomaltine

Ovomaltine is een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn chocolademelkpoeder en moutextract. Het merk werd opgericht in 1904 en sindsdien zijn hun producten een favoriet bij jong en oud.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Ovomaltine Crunchy
Ovomaltine Crunchy
360 gr
(1)
6,39
Bekijk product: Ovomaltine Crunchy
3x Ovomaltine Crunchy
Multipack
3x
3x Ovomaltine Crunchy
360 gr
(1)
18,98
Bekijk product: 3x Ovomaltine Crunchy

Ovomaltine

Ovomaltine is een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn lekkere en voedzame producten. Het merk werd opgericht in 1904 en sindsdien zijn hun producten een favoriet bij jong en oud. Ovomaltine is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biedt een combinatie van smaak en voedingsstoffen die het perfect maakt voor een gezonde levensstijl.

Ovomaltine smeerpasta

Ovomaltine smeerpasta is een smeuïge en smakelijke pasta die perfect is voor een lekkere en voedzame snack. De pasta bevat de unieke Ovomaltine smaak en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals mout, gerst en cacao. Het is een bron van energie en voedingsstoffen, waardoor het een perfecte keuze is voor sporters, kinderen en iedereen die op zoek is naar een lekkere en voedzame snack.

Ovomaltine kopen op Plein

Wil jij genieten van de lekkere en voedzame producten van Ovomaltine? Dan kun je deze eenvoudig en snel bestellen op Plein.nl. Plein.nl biedt een ruime keuze aan producten van Ovomaltine, waaronder de populaire smeerpasta.