P20

Resultaten 1 t/m 8 van 8

P20 zonnebrand

P20 is een zonnebrand die tot wel 10 uur lang werkt. Zelfs na tachtig minuten in het water, krijg je nog steeds dezelfde bescherming als daarvoor. De producten zijn verkrijgbaar als spray of heldere lotion. Omdat de producten geen kleurstoffen, parabenen, parfum en conserveermiddelen bevatten, kan iedereen op de p20 zonbescherming vertrouwen.

De complete lijn met verschillende factoren biedt de juiste bescherming voor ieder huidtype. Factor 15, 20, 30 en 50 + zorgen altijd voor de juiste bescherming. Of je dus een gevoelige huid hebt, of gewoon bruin wilt worden, er zit altijd wel iets voor je bij. En door de verschillende groottes van de p20 producten kan je daar ook nog uit kiezen.

P20 kopen

Wil jij ook goed beschermt zijn tegen de zon en je (gevoelige) huid dus goed beschermen? Probeer dan één van de producten van p20. Deze producten zorgen voor een goede bescherming, tot wel 10 uur lang. Geniet dus nog meer van de zon en koop p20 online bij drogistplein. Als je voor 21:00 bestelt dan krijg je p20 de volgende dag al thuisbezorgd (mits voorradig).

|