Palmers

Maak kennis met de heerlijke en verzorgende producten van Palmers. Palmers is ontwikkeld op basis van cacaoboter en bevat vitamines, kokosolie en natuurlijke mineralen. Bestel Palmers producten nu voordelig online. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 26

Palmers

Maak kennis met het merk Palmer’s. Dit familiebedrijf van meer dan 160 jaar oud was bij oprichting één van de eerste Amerikaanse bedrijven op het gebied van huidverzorgingsproducten.  In de loop van de jaren heeft Palmer’s zich ontwikkeld tot een revolutionair merk waarbij het ingrediënt cacaoboter in vrijwel al haar producten de basis vormt. Inmiddels heeft het merk meerdere producten op de markt gebracht, waaronder Skin Success, Olive Butter Formula, Coconut Oil Formula, Shea Butter Formula, Hair Succes en Olive Oil Formula.

Palmer’s staat door de goede kwaliteit en bewezen formules bekend als één van de marktleiders op het gebied van huidverzorging, zwangerschap, haarverzorging en huidverbeterende producten. 

Palmer’s gebruikt alleen de beste ingrediënten om jou de hoogste kwaliteit formules tegen een betaalbare prijs te kunnen aanbieden. Palmers producten worden gemaakt met de extracten van onder andere olijf, kokosnoot en het ingrediënt waar het bedrijf zo succesvol is mee geworden: cacao. 

Palmers cocoa butter

Palmer’s is het nummer 1 merk op het gebied van cacaoboter. Het bekendste product van Palmer’s is Palmers cocoa butter. Cacaoboter zorgt voor een goede verzorging en maakt je huid heerlijk zacht. Daarnaast ruikt cacaoboter ontzettend lekker en doet de geur je direct denken aan een heerlijke strandvakantie. Geen wonder dus dat Palmers cocoa butter zo populair is. 

Naast de producten voor de huid heeft het merk ook hele fijne producten voor het haar. Met onder meer shampoo, haarmaskers en conditioner in het assortiment zorgt Palmer’s voor een goede verzorging van het haar. 

Omdat de producten zacht zijn en een zuivere samenstelling hebben, zijn ze ideaal voor de gevoelige en kwetsbare huid van de allerkleinsten. Ben je zwanger? Palmer’s heeft een speciale Cocoa Butter Formula Massage Cream en Lotion voor Striae in het assortiment. Verrijkt met het nieuwe Bio C-Elaste™ Complex, zuivere Cacao en Shea boters en vitamine E zorgt Palmers striae creme ervoor dat de kans op striae wordt verminderd. 

Palmers aanbieding

Op zoek naar de producten van Palmers? Plein biedt jou scherpe acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Palmers aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Palmers product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Palmers online bestellen

Palmers producten bestel je eenvoudig, snel en voordelig bij Plein. Plein.nl heeft het complete assortiment van Palmers online en op voorraad. Zo geniet je altijd snel van jouw favoriete verzorgingsproducten. Bestel Palmers nu voordelig online en ontdek deze heerlijke cacao producten zelf. 

|