Panda

Panda is een merk dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke producten voor in huis. Het productaanbod van Panda bestaat voornamelijk uit beddengoed, zoals kussens, dekbedden en hoeslakens, maar ook uit handdoeken en badjassen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Panda Drop
Panda Drop
240 gr
(0)
Morgen in huis
2,75
Bekijk product: Panda Drop
Panda Dropmix
Panda Dropmix
170 gr
(0)
Morgen in huis
2,89
Bekijk product: Panda Dropmix
3x Panda Drop
Multipack
3x
3x Panda Drop
240 gr
(0)
Morgen in huis
8,17
Bekijk product: 3x Panda Drop
6x Panda Drop
Multipack
6x
6x Panda Drop
240 gr
(0)
Morgen in huis
16,34
Bekijk product: 6x Panda Drop
3x Panda Dropmix
Multipack
3x
3x Panda Dropmix
170 gr
(0)
8,58
Bekijk product: 3x Panda Dropmix
6x Panda Dropmix
Multipack
6x
6x Panda Dropmix
170 gr
(0)
17,17
Bekijk product: 6x Panda Dropmix

Panda

Panda is een merk dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke producten voor in huis. Het productaanbod van Panda bestaat voornamelijk uit beddengoed, zoals kussens, dekbedden en hoeslakens, maar ook uit handdoeken en badjassen. De belangrijkste voordelen van Panda zijn de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de producten. Zo worden de materialen zorgvuldig geselecteerd en zijn ze vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast zijn de producten van Panda vaak hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën. Een ander voordeel van Panda is het comfort van de producten. Zo zijn de kussens en dekbedden gevuld met bamboevezels, wat zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Hierdoor blijft het beddengoed langer fris en comfortabel. Tot slot is Panda ook een merk dat zich inzet voor een betere wereld. Zo werken ze samen met verschillende organisaties om de impact op het milieu te verminderen en steunen ze goede doelen die zich inzetten voor duurzaamheid en milieubescherming. Al met al is Panda een merk dat zich onderscheidt door de combinatie van duurzaamheid, comfort en maatschappelijke betrokkenheid. Voor potentiële kopers die op zoek zijn naar milieuvriendelijke en comfortabele producten voor in huis, is Panda zeker een merk om in overweging te nemen.

Panda kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Panda? Bij Plein vind je altijd de beste Panda acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Panda voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.