PaperMints * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Met PaperMints zorg je voor een langdurige frisse adem voor jezelf en mensen om je heen. De PaperMints zijn gemakkelijk in gebruik, handig om mee te nemen en zorgen voor een instant frisse adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

PaperMints Strips
PaperMints Strips
24 stuks
3
Maandag in huis 10% korting
PaperMints CoolCaps Munt
PaperMints CoolCaps Munt
40 stuks
Maandag in huis
12x PaperMints CoolCaps Munt
12x PaperMints CoolCaps Munt
18 stuks
Maandag in huis
5x PaperMints CoolCaps Munt
5x PaperMints CoolCaps Munt
40 stuks
Maandag in huis 6% korting
PaperMints CoolCaps Aardbei
PaperMints CoolCaps Aardbei
18 stuks
Maandag in huis
PaperMints CoolCaps Munt
PaperMints CoolCaps Munt
18 stuks
Maandag in huis

PaperMints

Verlaat je het huis in de haast en vergeet je te zorgen voor een frisse adem? Dan heeft PaperMints de oplossing voor jou! PaperMints heeft innovatieve manieren op ervoor te zorgen dat je altijd een frisse adem hebt. Zo heeft PaperMints de CoolCaps die verkrijgbaar zijn in een kleinere verpakking van 18 stuks en een grotere verpakking van 40 stuks. Ten slotte heeft PaperMints ook de PaperMints Strips die snel op je tong smelten voor een snel en effectief frisse adem.

PaperMints CoolCaps

De CoolCaps van PaperMints zorgen voor een frisse adem voor jou en mensen om je heen. De CoolCaps van PaperMints bestaan uit twee delen. Het eerste deel is de zachtere buitenkant die bedoeld is om op je tong te smelten. Vervolgens kom je bij het tweede deel, een klein harder bolletje, die je moet doorslikken zodat deze zijn werk kan doen in de keel en maag. Het unieke ontwerp van de twee delen zorgen dat je in je mond direct een frisse adem krijgt en vervolgens op lange termijn een frisse adem houdt met het balletje in je keel en maag.

Papermints Strips

De PaperMints Strips zijn ideaal voor een onmiddellijk frisse adem. De strips zijn gemakkelijk te gebruiken door een strip te pakken en deze op je tong te leggen. Binnen een aantal seconden lost de strip op en krijg je een frisse adem. De PaperMint Strips zijn ideaal voor na een drankje of na het roken. De strips bevatten geen suiker of calorieën.

PaperMints kopen op Plein

PaperMints koop je op Plein. Met PaperMints zorg je voor de meest frisse adem. De innovatieve producten van PaperMints helpen jou snel en effectief en prettige adem te krijgen voor jezelf en anderen om je heen. Bestel nu direct bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs