Parodontax

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Parodontax houdt je tandvlees gezond

De producten van Parodontax zijn ontworpen om bloedend tandvlees te verminderen en gingivitis en parodontitis te voorkomen.

Parodontax tandpasta

De tandpasta’s van Parodontax versterken en verzorgen je tanden en tandvlees.

Parodontax is een natriumbicarbonaat gebaseerde tandpasta die natuurlijke kruiden zoals rathania, kamille, echinacea, mirra, mint en salvia bevat. Het is ontworpen om bloedend tandvlees te verminderen en gingivitis en parodontitis te voorkomen.

Poets dagelijks met Parodontax tandpasta om effectief tandplak te verwijderen en geïrriteerd tandvlees te bestrijden.

Parodontax Fluoride Tandpasta bevat tenminste 70% gespecialiseerde ingrediënten voor tandvlees en tanden. Parodontax tandpasta is verkrijgbaar in diverse varianten:

 • Fluoride;
 • Fluoride Whitening;
 • Extra Fresh;
 • Fluoride Gel;
 • Fluoride Vrij.

Fluoride helpt gaatjes te voorkomen.
Raadpleeg eerst je tandarts voordat je een fluoridevrije tandpasta gebruikt.

Door de hoge concentratie van actieve bestanddelen in Parodontax tandpasta hebben de tandpasta’s een intense smaak waar je even aan moet wennen.

Gebruik van Parodontax tandpasta:
Poets je tanden tweemaal daags. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Parodontax wordt door 70% van de tandartsen geadviseerd bij geïrriteerd tandvlees.
Parodontax heeft naast verschillende soorten tandpasta ook mondspoeling en tandenborstels in het assortiment.

Parodontax tandenborstels

Tandenborstel van Parodontax zijn effectief in het verwijderen van tandplak. De microfijne borstelharen zijn flexibel en dun aan de uiteinden en hebben een stabiele basis waardoor tandplak op milde wijze kan worden verwijderd. De borstelharen van de tandenborstels gaan een verergering van irritatie aan het tandvlees tegen, zodat de tandenborstels ook gebruikt kunnen worden bij reeds ontstoken tandvlees. De kleine borstelkop kan zelfs bij de meest moeilijk bereikbare plekken in de mond komen en zorgt voor een milde en grondige reiniging.
De tandenborstels van Parodontax zijn voorzien van een antislip handvat, waardoor je meer controle en een betere grip hebt.

Tandenborstels van Parodontax, in het kort:

 • Mild zelfs voor geïrriteerd tandvlees;
 • Microfijne borstelharen met flexibele, dunne uiteinden;
 • Kleine borstelkop voor een milde en grondige reiniging;
 • Antislip handvat.

Parodontax mondwater

Mondwater van Parodontax helpt je tanden en tandvlees te beschermen tegen bacteriën die tandvleesproblemen kunnen veroorzaken. Het mondwater bevat chloorhexidine  en fluoride. Chloorhexidine vermindert effectief tandplak, de belangrijkste oorzaak van tandvleesproblemen.

Het mondwater verwijdert tot 3,5 keer meer tandplak tussen de tanden dan alleen poetsen! De fluoride in het mondwater is er om je tanden te versterken en helpt gaatjes te voorkomen.

Mondwater van Parodontax, in het kort:

 • Effectieve vermindering van tandplak;
 • Tot 12 uur actief;
 • Dagelijkse bescherming tegen tandbederf.

Parodontax kopen

Tandartsplein biedt het hele Parodontax assortiment. Bestel vandaag tandpasta, tandenborstels en/of mondwater, en ontvang het de volgende werkdag al in huis (mits voorradig)!