PerioAid

Maak kennis met de mondspoeling, spray en gel tandpasta van Perio-Aid. Perio-Aid ondersteunt de mondhygiëne bij onder meer tandvleesaandoeningen en tandheelkundige problemen. Overleg voor gebruik van Perio-Aid altijd eerst met je tandarts.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Perio-Aid

PerioAid heeft een antibacteriële werking, remt de vorming van tandplaque en verbreekt een reeds gevormde bacteriële plaquelaag. De effectiviteit van de PerioAid producten is voor een groot deel gebaseerd op de werkzame stof chloorhexidine. Naast chloorhexidine bevatten de PerioAid producten de stof Cetylpyridinium Chloride (CPC) dat eveneens een antibacteriële werking heeft en daarbij de werking van chloorhexidine versterkt.

Wanneer je op eigen initiatief chloorhexidine producten wilt gebruiken, is het belangrijk dit eerst met je tandarts of mondhygiënist te overleggen.

Het assortiment van Perio-Aid bestaat uit:

Perio-Aid mondspoeling

Perio-Aid mondspoeling is verkrijgbaar in twee varianten:

  1. Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% biedt ondersteuning in geval van tandvleesaandoeningen en tandheelkundige behandeling. Het mondspoelmiddel is geschikt is geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne en bij tandvleesproblemen. Deze variant mag je maximaal drie weken gebruiken.
  2. Perio-Aid mondspoelmiddel 0,5% Maintenance biedt ondersteuning bij tandvleesproblemen en -behandelingen, bloedend en geïrriteerd tandvlees en wanneer de mondverzorging extra ondersteuning nodig heeft. Het mondspoelmiddel is geschikt voor langdurig gebruik.

Perio-Aid gel tandpasta

Perio-Aid gel tandpasta is geschikt voor tijdens en na behandeling van tandvleesproblemen en tandheelkundige ingrepen. Bovendien is de tandpasta ook prima te gebruiken bij bloedend en geïrriteerd tandvlees.

Perio-Aid mondspray

Perio-Aid Mondspray is uitermate geschikt voor lokale ondersteuning bij geïrriteerd en bloedend tandvlees, na tandheelkundige en/of tandvlees behandelingen en na het trekken van tanden en kiezen (1 dag wachten met spoelen).

PerioAid online kopen

Het complete assortiment van Perio-Aid vind je op Plein.nl. Ontdek nu jouw favoriete Perio-Aid producten en bestel eenvoudig online. Altijd snel in huis.