7,50 korting op je volgende bestelling? Koop nu voor 75,- en je krijgt een Plein cadeaubon t.w.v 7,50. Klik voor meer informatie

Persil

Een frisse en schone was met Persil. Persil maakt wassen gemakkelijker en is voortdurend op zoek naar manieren om haar producten verder te verbeteren. Persil wasmiddel koop je voordelig bij Plein. Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 11 van 11

Persil

Persil werd voor het eerst in de Nederlandse huishoudens geïntroduceerd in 1908. Persil was het eerste zelfwerkende wasmiddel en maakte het vermoeiende en tijdrovende wassen, slingeren en boenen van de was overbodig. Persil heeft zich in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld als de specialist op het gebied van wasmiddel. En ook nu nog richt Persil zich voortdurend op continuïteit en innovatie. Dit uit zich in nieuwe producten die een zinvolle aanvulling zijn op het huidige assortiment. En ook de bestaande wasmiddel producten moeten zinvol blijven.

Persil Wasmiddel

Persil wasmiddel zorgt voor een stralend schone en frisse was. Of je nu op zoek bent naar het perfecte wasmiddel voor de witte of gekleurde was: Persil heeft voor jou het perfecte product. Bij Persil staat briljante reiniging, heldere kleuren, een frisse geur en een efficiënt product centraal.

 Persil wasmiddel is verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Persil Power: Speciaal voor een perfect schone en fris witte was, al vanaf 20°C. Dankzij de unieke formule worden zelfs de kleinste restanten, zoals kalkaanslag en vuildeeltjes, verwijderd. Verkrijgbaar in Persil Power Gel, Megaperls®, 2in1 wasmiddel en caps.
  2. Persil Color: Speciaal voor de gekleurde was heeft Persil Color wasmiddel geïntroduceerd. Wast perfect schoon, al vanaf 20°C, en zorgt ervoor dat je gekleurde was ook echt mooi blijft. Verkrijgbaar als Persil Power Gel, Megaperls®, 2in1 wasmiddel en caps.
  3. Persil Sensitive: Met een hypoallergeen parfum wat zowel zacht is voor de huid als voor de was. Hierdoor wordt de kans op irritaties en allergische reacties geminimaliseerd. Dermatologisch getest. Verkrijgbaar als Persil Sensitive Gel.  

Persil aanbieding

Op zoek naar de producten van Persil? Op Plein.nl vind je altijd aantrekkelijke acties, zo ook op Persil wasmiddel. Ontdek nu de actuele aanbiedingen en bestel Persil voordelig online bij Plein. Niet meer sjouwen met zware pakken en flessen wasmiddel, maar eenvoudig alles in één klik besteld en bij je thuisbezorgd. Je bestelling wordt bovendien altijd snel bij je thuis geleverd. 

|