Perskindol

Perskindol Active ondersteunt bij de behandeling van spier- en gewrichtspijn. Perskindol Hot is de specialist voor verlichting van rug-, nek- en schouderpijn terwijl Cool geschikt is voor kneuzingen en blauwe plekken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

2x Perskindol Active Gel
Multipack
2x
2x Perskindol Active Gel
200 ml
(3)
Morgen in huis
17% korting
39,98 (adviesprijs) 33,13
Bekijk product: 2x Perskindol Active Gel
Perskindol Active Spray
Perskindol Active Spray
150 ml
(0)
Morgen in huis
23% korting
14,49 (adviesprijs) 11,21
Bekijk product: Perskindol Active Spray
Perskindol Active Gel
Perskindol Active Gel
200 ml
(3)
Morgen in huis
16% korting
19,99 (adviesprijs) 16,73
Bekijk product: Perskindol Active Gel
Perskindol Cool Gel
Perskindol Cool Gel
100 ml
(0)
16% korting
12,99 (adviesprijs) 10,85
Bekijk product: Perskindol Cool Gel
Perskindol Active Gel
Perskindol Active Gel
100 ml
(0)
14,69
Bekijk product: Perskindol Active Gel
Perskindol Fluid
Perskindol Fluid
250 ml
(0)
21% korting
19,99 (adviesprijs) 15,74
Bekijk product: Perskindol Fluid

Perskindol

Perskindol sportgel biedt optimaal gemak aan voor elke specifieke sportsituatie. Of je nou atleet, fysiotherapeut of masseur bent. De producten zijn zorgvuldig en veelvuldig getest in de veeleisende omgeving van topsport. De producten zijn vanuit hier verder doorontwikkeld. Deze ontwikkeling blijft natuurlijk steeds gaande, waardoor er steeds nieuwe innovaties worden gedaan. Perskindol spiergel wil spieren en gewrichten verzorgen met de kracht van werkstoffen uit de natuur. De basisstof van Perskindol is vetvrij, waardoor het doordringt in de huid zonder een vette laag achter te laten. Dit maakt Perskindol geschikt voor elke situatie. Je bent namelijk snel en eenvoudig weer verzorgt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Perskindol Active

De Active lijn van Perskindol werkt volgens een tweevoudige formule. De actieve spray koelt eerst waardoor het zorgt voor een aangename verzachting. Vervolgens verwarmt de spray waardoor het zorgt voor intensieve doorbloeding. De Active producten kan je gebruiken bij fysieke inspanning, sport en op het werk. Voor goed herstel of voor een perfecte warming up.

Perskindol Cool

De Perskindol Cool herstelt bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren. Zo kan je na elke fysieke inspanning optimaal herstellen. De producten zorgen voor verkoeling, waardoor je spieren verzacht worden voor een snel herstel. 

Perskindol Hot

Perskindol Hot is de specialist voor verlichting van rug-, nek- en schouderpijn. Perskindol Hot verwarmt, verlicht pijn en bevordert de genezing. De producten bevatten essentiële oliën, worden zeer goed verdragen en zijn geschikt voor kort of langdurig gebruik. 

Perskindol kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Perskindol. Ideaal bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.