Perskindol

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Perskindol Spiergel

Perskindol sportgel biedt optimaal gemak aan voor elke specifieke sportsituatie. Of je nou atleet, fysiotherapeut of masseur bent. De producten zijn zorgvuldig en veelvuldig getest in de veeleisende omgeving van topsport. De producten zijn vanuit hier verder doorontwikkeld. Deze ontwikkeling blijft natuurlijk steeds gaande, waardoor er steeds nieuwe innovaties worden gedaan. Perskindol spiergel wil spieren en gewrichten verzorgen met de kracht van werkstoffen uit de natuur. De basisstof van Perskindol is vetvrij, waardoor het doordringt in de huid zonder een vette laag achter te laten. Dit maakt Perskindol geschikt voor elke situatie. Je bent namelijk snel en eenvoudig weer verzorgt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Perskindol Active

De Active lijn van Perskindol werkt volgens een tweevoudige formule. De actieve spray koelt eerst waardoor het zorgt voor een aangename verzachting. Vervolgens verwarmt de spray waardoor het zorgt voor intensieve doorbloeding. De Active producten kan je gebruiken bij fysieke inspanning, sport en op het werk. Voor goed herstel of voor een perfecte warming up.

Perskindol Cool

De Perskindol Cool herstelt bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren. Zo kan je na elke fysieke inspanning optimaal herstellen. De producten zorgen voor verkoeling, waardoor je spieren verzacht worden voor een snel herstel. 

Perskindol Relax

Voor na het sporten bestaat Perskindol Relax. Deze producten zijn geschikt voor massage of om gewoon op de huid te smeren. De producten bevorderen de bloedsomloop en hebben een ontspannende en verfrissende invloed. Voor een relaxed gevoel na een fysieke inspanning.

Perskindol kopen

Natuurlijk is het complete Perskindol assortiment te verkrijgen bij Drogistplein. Als de producten op voorraad zijn en er wordt voor 21:00 bestelt, dan worden de producten de volgende dag al thuisbezorgd. Op die manier kan je snel beginnen met het verzorgen van je spieren en gewrichten.

|